Dara Rolins oslavuje 48 rokov na Zanzibare! Kto jej robí spoločnosť?
09 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Dva roky pred päťdesiatkou vyzerá Dara Rolins neskutočne a dalo by sa povedať, že čím ďalej, tým lepšie. Svoje 48. narodeniny poňala štýlovo, a to odletom na ostrov Zanzibar. Miestny personál jej pripravil menšiu oslavu a nechýbala ani torta, informuje portál Blesk.


Vzhľadom k opatreniam kvôli pandémii koronavírusu by Dara len ťažko usporiadala poriadnu oslavu niekde v podniku s priateľmi, a tak sa rozhodla, že utečie do tepla. Vybrala si Afriku, a to konkrétne ostrov Zanzibar.



Hneď prvý deň na ňu čakalo prekvapenie v miestnej reštaurácii, kde stretla pár známych Čechov a exotický personál jej zaspieval tradičnú pieseň. Oslávenkyňu to veľmi dojalo a roztancovalo. O pár hodín neskôr sa malým lietadlom vydala na safari.

A tu sa ukázalo, že jej spoločnosť robí dcéra Laura a aj kamarátky. Po lete nad polopúšťou, kde dámy videli stáda žiráf, na Daru opäť čakala fľaša šampanského. Je zrejmé, že tento výlet bude stáť za to a oslavovať sa bude všade, kedykoľvek a kdekoľvek to pôjde.

Podprsenka, podväzky a fixačný golier: Kollárova sexica z limuzíny zverejnila pikantné foto!
Zdá sa, že bývalá Miss Universe SR sa po ťažkej autonehode, ktorú prekonala s Borisom Kollárom, rýchlo zotavuje a je pripravená naďalej provokovať svojich fanúšikov na sociálnych sieťach! Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka