Podprsenka, podväzky a fixačný golier: Kollárova sexica z limuzíny zverejnila pikantné foto!
09 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Zdá sa, že bývalá Miss Universe SR sa po ťažkej autonehode, ktorú prekonala s Borisom Kollárom, rýchlo zotavuje a je pripravená naďalej provokovať svojich fanúšikov na sociálnych sieťach!


Mirka Fabušová rozhodne nespí na vavrínoch. A to ani po nešťastnej októbrovej autonehode s Borisom Kollárom, pri ktorej utrpeli zranenia, z ktorých sa dodnes zotavujú v domácej liečbe. Fabušová podľa informácii portálu Plus Jeden Deň utrpela zlomeniny siedmych rebier, kľúčnej kosti a štvrtého krčného stavca.

Šéfka sestier, ktorá bola pri hádke s Kollárom, v nemocnici končí. Boris, je to kvôli tomu?
Kauza nemocničných návštev, a najmä tých ženských, predsedu parlamentu pred časom dosť pobúrila mnohých Slovákov. Ako sa zdá, kauza sa ani zďaleka neskončila, ba má dosť nečakané rozuzlenie. Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Boris Kollár jej údajne počas lockdownu pomáhal s prepravou do lekárne služobnou limuzínou, keď sa nešťastná nehoda prihodila.

Podľa Mirkiných šteklivých príspevkov na Instagrame je už z najhoršieho vonku. Vizážistku celebrít však čaká ešte minimálne jeden zákrok. "Čaká ma operácia, to je pravda," priznala bývalá misska na sociálnej sieti.



Fabušová pridala ešte jeden žhavý príspevok - tentokrát s vianočným motívom. Predvádza na nej svoje sexi krivky v spodnej bielizni a podväzkoch. Optimizmus jej nechýbal ani keď svoj ľahký outfit musela doplniť fixačným golierom, ktorým sa zotavuje z autonehody. "Krásnu druhú adventnú nedeľu," popriala priaznivcom v popisku pod fotografiou.

Totálna hanba milenky Maroša Kramára: Horšie to už byť nemôže!
Po rozvode s manželkou Natašou začal žiť Maroš Kramár s mladšou partnerkou Inou. Štart ich spoločného spolužitia však charakterizuje aj spomienka, na ktorú len tak milenka známeho herca nezabudne. V jej koži by ste vážne byť nechceli, píše portál... Čítať ďalej
08 | 12 | 2020 | Timotej Dudka