Kritika prezidentky nezaznela len tak. Čaká nás veľmi ťažké obdobie, tvrdí Belousovová
08 | 12 | 2020 I Petra Demková

„Ak to zhrniem: fakt, že skutoční vedci a odborníci bubnujú na poplach a že pani prezidentka sa prebudila a ide do otvoreného boja s Matovičom a spol., neveští nič dobré. Na Vianoce bude darčeky rozdávať neschopnosť tejto vlády vedenej chorým človekom a budú to veľmi zlé darčeky!!!“ varuje so zdvihnutým prstom Anna Belousovová.


Bývalú predsedníčku SNS zaujali dva mediálne výstupy z pondelka 7.12. Výstup prezidentky SR a  výstup vedcov, ktorí so znepokojením sledujú súčasné zlé riadenie korona-krízy. „V prvom rade to bola asi najtvrdšia kritika pani prezidentky na adresu premiéra Matoviča za celý čas fungovania jeho vlády. Ak už ona, ktorá je určite na jednej ideologickej lodi s premiérom a celou touto vládou, hovorí vo vzťahu k riadeniu pandémie o CHAOSE o tom, že de facto neexistuje žiadny plán v boji s koronavírusom, že celý svet rieši krízu, len my riešime premiéra, sú to z jej strany mimoriadne tvrdé slová a neboli vyslovené len tak,“ napísala národniarka.

Anna Belousovová pokračuje: „Svoju kritiku premiéra Matoviča zakončila (prezidentka) tým, že v tejto situácii nemôže stáť za touto vládou! a otvorene vyzvala jej predsedu Matoviča, aby odovzdal manažovanie koronakrízy inému členovi vlády. Tvrdé slová, ktoré určite mnohých prekvapili. Vrátane premiéra ... Táto tvrdá kritika nezaznela len tak. O tom som pevne presvedčená. Podľa mňa nás čaká veľmi ťažké obdobie,“ varuje Belousovová.

"Pre Matoviča sa pocit moci stal nevyhnutným pre život, ako krv obetí pre upíra", tvrdí Belousovová
Generálny prokurátor je zvolený a karavána ide ďalej. Spomenie si ešte niekto na sľub premiéra, že ak budú koaliční partneri hlasovať s opozíciou opustí vládu? Stalo sa, no Matovič ostal. Píše na svojom Facebooku si to aj expolitočka Anna... Čítať ďalej
04 | 12 | 2020


Bývalá politička z Čadce berie ako zodpovednú za situáciu na Slovensku aj samotnú prezidentku, píše: „A pani prezidentka a jej poradcovia nechcú byť za tých zlých. Veď Matoviča ako predsedu vlády stvorila predsa prezidentka, keď ho poverila zostavením vlády. Teraz si jednoducho robí alibi. Pretože chaotické a diletantské riadenie mimoriadne vážnej krízy týmto chorým človekom nám o pár týždňov prinesie POHROMU obrovských rozmerov. Svedčí o tom aj včerajšia výzva vedcov a odborníkov. No treba zdôrazniť, nie sú to tí z Matovičovho krízového štábu,“ upozorňuje bývalá poslankyňa NRSR.

A vedci sa vyjadrili nasledovne: „Očakávame, že ak neprijmeme zásadné opatrenia, už počas decembra pribudne do nemocníc takmer 5000 nových pacientov s diagnózou COVID-19. V istom momente ich môže byť naraz aj viac ako 2000, čo je oveľa viac ako v súčasnosti, keď nemocnice bojujú s veľkým náporom. Navyše veľa z nich bude mať vážny priebeh choroby a mnohí ochoreniu podľahnú,“ cituje politička a dodáva: „Už sa nám tu chystajú „šťastné a veselé“.“

Belousovová záverom upozorňuje, že nepíše svoj post na Fecebooku, aby niekoho vyľakala: „Neveriacim Tomášom dopredu hovorí , že nie som panikár, ani nie je mojím cieľom nikoho strašiť . K problémom mám vo zvyku pristupovať racionálne, nebezpečenstvá však zásadne nepodceňujem. Ak to zhrniem: fakt, že skutoční vedci a odborníci bubnujú na poplach a že pani prezidentka sa prebudila a ide do otvoreného boja s Matovičom a spol., neveští nič dobré. Na Vianoce bude darčeky rozdávať neschopnosť tejto vlády vedenej chorým človekom a budú to veľmi zlé darčeky!!! Celé Slovensko bude žať aj to, čo nezasialo. Chráňme sa sami, ako môžeme najviac. Na vládu sa spoliehať nemôžeme a prichádza naozaj zlá doba,“ uzatvára svoje veľké varovanie politička.

Správanie vládnej koalície pripomína Planétu opíc, odkazuje Belousovová
Expolitočka a expredsedníčka SNS si opäť nedáva servítky pred ústa a správanie súčasnej koalície v súvislosti so zmenou slovenskej ústavy prirovnáva k filmu Zrodenie planéty opíc. Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.