Vémola odrovnal Mikuláška za 125 sekúnd. Smrdel dymom, povedal o rivalovi
06 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Dlhé mesiace sa vyhrážali a urážali na sociálnych sieťach. Teraz sa MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32) stretli tvárou v tvár v klietke. Z duelu vyšiel ako víťaz prvý menovaný, ktorý Babu Jagu "zaškrtil" po 125 sekundách, informuje portál Expres.


Pred zápasom sa všetci experti zhodli, že pravdepodobne pôjde o rýchlu akciu, pretože favorizovaný Vémola je oproti Mikuláškovi výrazne lepším a skúsenejším zápasníkom. Tieto analýzy sa naplnili, Vémola okamžite strhol svojho rivala na zem, kde ho potom zasypal tvrdými údermi. Keď mu Mikulášek "ponúkol chrbát", Vémola situáciu dokonale využil a zápasníka, ktorý si hovorí "Baba Jaga" eliminoval škrtením po 125 sekundách boja.

Vémola je blbý, škaredý a berie steroidy! Drsné obvinenie MMA zápasníka Mikuláška
Z tých dvoch kamaráti asi nikdy nebudú. MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32), ktorí majú zmerať sily už za dva mesiace, rozbehli pred svojou krvavou bitkou brutálny trash-talk. Mikulášek v najnovšom rozhovore na plné ústa... Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


"Myslel som, že drel. Že sa z neho stáva športovec. Smrdel dymom, akoby tu vôbec nechcel byť. Do toho zápasu nedal vôbec nič," povedal po zápase Karlos Vémola, ktorý hlavnému promotérovi organizácie Oktagon MMA Ondřejovi Novotnému oznámil, že by si prial zápas o titul a je mu jedno v akej bude váhe.

"Zaslúžim si zápas o titul. Je tu niekto, kto si myslí, že si to nezaslúžim? Celá republika sa zastavila a sleduje zápas s touto vymyslenou hviezdou," povedal Vémola, ktorý pred zápasom vyhlasoval, že ak Mikuláška neukončí v prvom kole, tak ukončí kariéru.

Vémola si však už očividne vybral ďalšieho súpera a tým je Slovák Samuel "Pirát" Krištofič, ktorý sa na turnaji Oktagon 20 tiež objavil a vyhral. "Rozhodne sa ho nebojím, ak chcete, predhoďte ho levom," povedal Vémola smerom k promóterom Novotnému a Nerudovi.

„Zatajil mi Covid-19,“ tvrdí žena, s ktorou bol Vémola na tajnej hotelovej schôdzke! Čo na to Lela?!
Populárny MMA zápasník Karlos Vémola má veľký problém. Koronavírus, ktorým sa nakazil, neohrozuje len blížiaci sa zápas s Václavom Mikuláškom, ale predovšetkým jeho blízkych. Nakazila sa partnerka Lela, ešte len osemmesačná dcérka Lili, ale tým to... Čítať ďalej
26 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Porazený Mikulášek, ktorý dokázal presvedčiť mnoho fanúšikov bojových športov, že má proti Vémolovi aspoň malú šancu, pôsobil po zápase veľmi skleslo. "Nebudem sa vyhovárať. Dopadlo to ako to dopadlo. Jeho roky som nemohol dohnať. Ako hovorí môj tréner, výhra poteší, prehra naučí".

vemola-vdaka-krausovi-vyznal-city-lele-pobozkal-ju-priamo-pred-kamerami/