Brutálna smrť batoľaťa! To, čo mu urobila opatrovateľka je strašné
03 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Zvykne sa vravieť, že niektorí ľudia sú horší ako zvieratá, no toto prirovnanie neplatí pre opatrovateľku batoľaťa, pretože to, čo mu urobila ona by skutočne nedokázal ani ten najhorší tvor na svete.


Malé, len 15-mesačné, dievčatko Meka Marie Carillo z mesta Fargo v Severnej Dakote zomrelo štyri dni po tom, čo ho našli nehybné v dome, informuje portál Metro. Polícia oznámila,  že opatrovateľka ju týrala, popálila ju chemikáliami, dala jej alkohol a dokonca ju viackrát aj znásilnila. Batoľa lekári napojili na prístroje, no bolo už neskoro, píše portál cas.sk.
Batoľa jej opatrovateľka neuveriteľne kruto týrala

Iba 15-mesačnú Meky Marie museli po štyroch dňoch v nemocnici odpojiť od prístrojov. Zdroj: GoFundMe


Rodina dievčatka preto urobila najťažšie rozhodnutie a Meku po štyroch dňoch bojov o život nechali odpojiť od prístrojov. Polícia vo Fargu tvrdí, že stále čakajú na výsledky pitevnej a toxikologickej správy. Teta batoľaťa Amanda Carillo sa na stránke GoFundMe podelila o desivé podrobnosti o tom, čo sa podľa nej jej malej neteri stalo.

Amanda, ktorá zdieľala fotku dievčatka v nemocnici napísala: „Osoba, ktorej sme dôverovali so starostlivosťou o Meku mi stále hovorila, že malá je len chorá. Rozprávala som sa s detektívom a vysvitlo, že Meka nebola len chorá, ale opatrovateľka ju strašne týrala, popálila ju chemikáliami, dala jej alkohol a dokonca ju viackrát aj znásilnila!“



 

Horor na pôrodnej sále: Marta vzbĺkla priamo počas pôrodu! Mladá žena na to nikdy nezabudne
Neuveriteľný životný príbeh so šťastným koncom. Presne taký sa stal mladej Košičanke, ktorá v posledných troch rokoch prežila niečo, na čo určite do smrti nezabudne. Pripomínať jej to budú už len viaceré smutné, ale i radostné... Čítať ďalej
30 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

O podrobnostiach ohavností jej teta radšej ani nehovorí

Malá Meka Marie bolá krásne okaté dievčatko, ktoré jej opatrovateľka neskutočne týrala. Zdroj: GoFundMe


Teta malej Meky Marie ďalej uviedla, že sú aj ďalšie podrobnosti o tom, ako malé dieťa mučila, ale radšej o tom nechce hovoriť. „Moja rodina a ja si to neustále premietame v hlavách. Tieto myšlienky nás budú prenasledovať a strašiť po zvyšok života,“ povedala smutná Amanda Carillo a zároveň tvrdí, že nemenovaná žena, ktorá sa v tom čase starala o Meku, prišla do jej domu, aby jej povedala, že dievčatko bolo prevezené na pohotovosť. Keď Amanda prišla do nemocnice z toho, čo videla, jej prišlo strašne zle. „Policajti mali papierové vrecká na dôkazy a pravítkami merali rany na jej telíčku,“ dodala zhrozená žena.

Carillo tiež tvrdila, že opatrovateľka zabránila blízkym príbuzným batoľaťa aby ju videli krátko predtým ako bola smrteľne zranená. Teta malej Meky Marie  tiež povedala, že do smrti dieťatka bolo zapojených viac osôb. Otec malého dievčatka, ktorý je vo väzení, teraz dúfa, že ho dočasne prepustia, aby sa mohol zúčastniť aspoň na pohrebe svojej dcéry. Užialená Amanda žiada len jediné, spravodlivosť. „Chcem, aby boli stíhaní nielen ľudia, ktorí ju mučili a zavraždili, ale aj tí, ktorí vedeli, že sa to deje a neurobili nič, aby to zastavili,“ vraví odhodlane zúfalá Amanda Carillo.

Beštia v ľudskej koži: Zdravotná sestra zavraždila osem novorodencov a chcela aj ďalších desať!
Niektorí ľudia sú horší ako zvieratá čo potvrdila aj zdravotná sestra, ktorá v službe usmrtila osem čerstvo narodených bábätiek. Správu priniesli portál 1.pluska.sk, aj agentúra AP. Čítať ďalej
13 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.