Poslanec Taraba hľadá darcu vakcíny pre premiéra
28 | 11 | 2020 I Ivan Brožík

Na sociálnej sieti sa poslanec NR SR Tomáš Taraba pýta, kto by daroval vakcínu premiérovi a jeho rodine, aby nemuseli byť poslední.


"Igor Matovič dostal jednoduchú otázku: Dáte sa zaočkovať ako úplne prvý na Slovensku spolu so svojou rodinou, deťmi a celou vládou? Odpovedal, že on nechce nikomu brať vakcíny, on aj so svojou rodinou sa dá zaočkovať ako posledný." Tak sa začína status na známej sociálnej sieti Poslanca NR SR Tomáša Tarabu.

Reprofoto statusu poslanca Tarabu na sociálnej sieti.


Zdalo by sa mu nefér, že tá jeho bude niekomu chýbať. "Toto isté zrejme povedia aj ostatní hrdinovia Druhého SNP, vrátane ministra Naďa a ministra práce vo vojenských maskáčoch." Dodáva Tomáš Taraba.

"Igorko si nechce dať rýchlokvasenú genetickú vakcínu a nechce ju dať ani svojej rodinke. Má ich, a seba, na to priveľmi rád. Pre jeho popularitu na Západe stačí, že to napichá ľuďom, nie sebe." Píše v statuse poslanec.

"A preto priatelia, zdieľajte tento status každý, kto svoju vakcínu predsedovi vlády darujete, aby nemusel chudáčik čakať s rodinkou úplne posledný v rade a smutne sa pozerať ako sa celý národ očkuje a na neho ani jedná jediná vakcína nezostane, vyzýva Tomáš Taraba.

Matovič to s očkovaním opäť myslí dobre, ale po svojom. Očkovať sa dá až ako posledný
Voľakedy mávali panovníci a vplyvní ľudia spoločnosti „ochutnávačov“ potravy, na ktorých sa vopred otestovalo, či jedlo nie je otrávené. Premiér Matovič má, zdá sa, pre tento účel hneď celý národ. Aspoň tak vyznela jeho odpoveď moderátorke TV JOJ... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Petra Demková


"Darujme preto priatelia verejne svoje vakcíny, ktorých kúpili 17 miliónov a to v tomto poradí, aby sa im vyšlo ako prvým:
1. Igor Matovič s rodinou
2. Krištúfková, Jarčuška, Mikas, Čekan s rodinami a celá pandemická komisia
3. Krajčí, Krajniak a celá vláda s rodinami
4. Poslanecké kluby vládnej koalície s rodinami
5. Všetci voliči vládnej koalície s rodinami
6. Každý kto si ju chce dať dobrovoľne pichnúť," udáva poradie priorít autor statusu. "Môžu si aj podľa odporúčania vedca Čekana zriadiť fond na odškodnenie za dlhodobé zdravotné následky, ktoré sa nedajú v budúcnosti vylúčiť. Vaši milujúci občania," uzatvára poslanec.

 

"Ste tu už dlho a škoda, že neexistuje vakcína na rozum!", odkázal Habera Matovičovi
Spevák a porotcat zo SuperStar Paľo Habera (58) síce už niekoľko rokov žije v Amerike, no politická situácia na Slovensku ho napriek tomu stále zaujíma a aj veľmi trápi. A najnovšie mu poriadne praskli nervy a vláde Igora Matoviča poslal drsný... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Ivan Brožík