Ibrahimovič rokuje o návrate do švédskej reprezentácie
28 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Hviezdny útočník Zlatan Ibrahimovič by sa po viac ako štyroch rokoch mohol vrátiť do švédskej reprezentácie. Futbalový zväz uviedol, že kanonier AC Miláno o comebacku jedná s trénerom národného tímu Janneom Anderssonom, informuje portál Sport.cz.


39-ročný Ibrahimovič naznačil návrat do reprezentácie začiatkom novembra na sociálnych sieťach svoju fotografiou vo švédskom drese, ale v následných zápasoch Ligy národov sa v nominácii neobjavil. Jeho comeback však vylúčený nie je.



"Keď tie dvere znovu otvoril, bolo samozrejmé, že sa o tom čo najskôr musíme osobne porozprávať," uviedol reprezentačný tréner Andersson po prvom stretnutí s Ibrahimovičom, ktoré označil za "plodné a dobré". Ich rozhovory budú pokračovať.


Ibrahimovič je s 62 gólmi zo 116 zápasov najlepším strelcom v histórii švédskej reprezentácie. Za národné mužstvo hral naposledy na majstrovstvách Európy v roku 2016. V novej sezóne má veterán výbornú formu - s desiatimi gólmi vstrelenými v šiestich dueloch vedie tabuľku strelcov talianskej ligy a tento týždeň bol dvanástykrát vyhlásený najlepším švédskym futbalistom roka.

Niekto na mne roky zarába, kritizuje slávny futbalista Ibrahimovič videohru FIFA
Zlatanovi Ibrahimovičovi sa nepáči, že figuruje v populárnej počítačovej hre FIFA, aj keď na to nedal súhlas. Na sociálnych sieťach uviedol, že na jeho mene a tvári niekto roky zarába peniaze bez jeho súhlasu a je čas sa tým zaoberať, informuje... Čítať ďalej
24 | 11 | 2020 | Timotej Dudka