Maradonov pohreb museli pozastaviť. Davy smútiacich fanúšikov sa "tlačili" do vládneho paláca (VIDEO)
27 | 11 | 2020 I Marek Molnár

Tisíce ľudí sa hrnuli do Buenos Aires, aby vzdali úctu futbalovej legende Diegovi Maradonovi, ktorý zomrel v stredu vo veku 60 rokov. Prílev ľudí do prezidentského paláca však spôsobil, že úradníci museli pohreb pozastaviť, informuje portál RT.


Zábery ukazujú, že tisíce ľudí si uctili pamiatku zosnulého futbalového velikána. Masové zhromaždenie však viedlo nielen k obavám o zdravie občanov uprostred pandémie Covid-19, ale vyvolalo aj poplach u orgánov činných v trestnom konaní.



Boli mobilizovaní policajti, aby pomohli zadržať masívny dav, pretože čoraz viac ľudí sa pokúšalo vstúpiť do Casa Rosada, oficiálneho sídla prezidenta, kde bola umiestnená Maradonova rakva. Fanúšikovia zničili postavené ploty, pričom vypukli aj potýčky s políciou. Dav údajne začal byť znepokojený, keď sa oznámilo, že obrad sa skončí skôr.



Zábery z miesta ukazujú, ako policajti taktiež nasadili gumové projektily a slzný plyn.





 

Maradonovo telo je teraz údajne prevezené na cintorín Jardin Bella Vista.



Maradona zomrel v stredu na zástavu srdca vo veku 60 rokov. Zotavoval sa po operácii mozgu, ktorú podstúpil dva týždne pred smrťou.

Chára a Boston? Neisté! Hovorí sa o Tampe, Toronte a Islanders
Čas beží a Zdeno Chára je v NHL stále bez práce. Ani koncom novembra sa nepohli ľady ohľadom predĺženia kontraktu v Bostone, a tak sa v zámorí začína hovoriť o tom, že jeho čas v drese s veľkým B na prsiach sa chýli ku koncu a že v rámci ligy... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Timotej Dudka