Spoveď otca 12-ročnej dievčiny, ktorá súložila na verejnosti: Keby úrady konali, nestalo by sa to!
26 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Iba pred pár dňami vyšlo na povrch, že pod altánkom na námestí v Prievidzi si to sexuálne „rozdávali“ iba 12-ročné dievča a jej 20-ročná láska, Na kamerách ich počas chvíľ rozkoše spozorovala hliadka mestskej polície, ktorá zakročila.


Mestskí policajti dorazili na miesto a už pomaly sa obliekajúci párik zobrali so sebou, pričom mladý muž na druhý deň putoval priamo pred sudcu, ktorý ho, keďže ešte nebol trestaný, pustil na slobodu, kde bude čakať na ďalšie vyšetrovanie pod dohľadom probačného úradníka. Po medializácii prípadu sa ozval aj otec maloletého dievčaťa, ktorý chce, aby sa verejnosť dozvedela pravdu kto vlastne je, keďže mnohí ľudia to kládli za vinu práve jej rodičom.

„Ja som otec dievčaťa, ktorý sa s jej matkou dal do kopy v roku 2007 a po spoločnom žití sme do roka mali dcéru, ktorá sa nám narodila. Po spoločnom živote, po asi čase šiestich mesiacov som zbadal, že ich matka každý deň holduje alkoholu. Povedal som si, že snáď, keď sa narodí dcérka, matku to zmení. Po narodení dcéry sa vôbec nezmenila a stále pila alkohol,“ píše v úvode svojej spovede na sociálnej sieti otec dnes už 12-ročnej dievčiny, podľa ktorého svoju malú narodenú dcérku nemal síl opustiť, pretože sám som vyrastal v deckom domove a vie čo je to nemať rodičov.

Neuveriteľná krutosť: Matka nechala svoje bábätko takmer vyhladovať na smrť v skrini
Na kosť chudé dievčatko objavili náhodou kamaráti. Hrozná udalosť sa stala v ruskom meste Karpinsk, ktoré leží vo Sverdlovskej oblasti na Urale. Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Opitá spiaca matka s dymiacou cigaretou takmer podpálila dom

Otec ďalej píše, že sa mu s manželkou po roku narodil syn, no ona sa stále len ožierala a nestarala sa o deti hoci on chodil do práce. „Keď mala moja dcéra asi 2 mesiace, tak som išiel z práce domov a pri našich dverách boli susedia a búchali na dvere. Nato mi povedali, že moja dcéra vo vnútri plače, že jej matka neotvára dvere. Nato som dvere vykopol, matka deti spala, nakoľko bola opitá, keď som zbadal, že cigareta už pomaly dymila na posteli, kde blízko v kočiariku moja dcérka plakala. To je len jeden zážitok za prítomnosti svedkov, je to len minimum toho, čo som zažil s ich matkou. Alkohol a také dni sa opakovali, presne každý druhý deň a trvalo to presne 5 rokov,“ píše smutne otec.

Muž spomína aj na to, ako raz prišiel domov a tam sa odohrával rovnaký scenár ako predtým, teda že jeho žena ležala ožratá na posteli, obe deti boli hladné a doma neupratané. „Moja psychika a nervy už boli tak vyčerpané, že som bol v stave na konci síl, takmer fungoval z posledných síl. V jeden deň sa strhla hádka a bitka. Ako sa to odohrávalo? Prišiel som domov, keď som zbadal ako deti stoja v kúte a chúďatká mali v očiach strach, vtedy som povedal, že dosť a končím s ňou. Opisoval som, že to bolo na dennom poriadku, ale s ňou sa nedalo ani dobrom, ani zlom. Ona ľúbila alkohol viac ako naše deti a spoločný náš život,“ opisuje neľahký život so ženou alkoholičkou.

Neuveriteľný príbeh: Matka nechala dieťa v opustenom dome, po 10 rokoch odhalila niečo šokujúce
Život píše desivé aj krásne príbehy, no ten, ktorý sa stal v ruskom Jaroslavli je priam neuveriteľný. Napísali o ňom dobrespravy.eu. Čítať ďalej
05 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Presvedčiť súd na nápravu nepomohli ani nahrávky a videá

Medzitým, ako čas plynul, sa zaľúbil do inej ženy s ktorou začal nový život v Anglicku a o deťoch sa dozvedal len cez sociálnu sieť a mesenger, kde od známych a rodiny dostával informácie, že jeho bývalá družka sa o deti nestará, a že stále pije. „V roku 2015 som si podal na sud v Prievidza žiadosť o zverenie deti do mojej starostlivosti. Súd mi nevyhovel a dal mi platiť alimenty, výživné. Aj napriek všetkému som neustále upozorňoval na lásku k alkoholu, že sa nestará o deti, že nech preveria a robia kontroly polícia ako aj sociálka. Nikto to nebral do úvahy a nič stým nerobili. V roku 2018 mi moje deti volali, že matka ich bije, a že je zasa opitá,“ pokračuje v smutnom príbehu otec 12-ročnej dievčiny.

„Ja som už nevládal a bezmocný som si zabezpečil advokátku, dali sme podnet o zverenie deti mne do výchovy a starostlivosti. Našťastie mal som hlasové správy ako ich bije matka, ďalší dôkaz som mal aj video nahrávku ako matka deti bije, že je znova opitá, kričí na deti, všetko mala advokátka moja ihneď k dispozícii. Viete, prieťahy v súdnom konaní, čas plynul a keď prišlo k súdu, tak deti zmenili výpovede, že všetko zlé, čo povedali na mamu, si vlastne vymysleli. Výsledok ? Po druhý krát mi súd nezveril deti do opatery,“ píše sklamaný otec.

Neuveriteľný príbeh: Matka chcela utopiť svoje dve deti, jedno zachránil bojový pes!
08 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Deti žili s opitou matkou v chatrči v otrasných podmienkach

Podľa neho mal súd k dispozícii jeho referencie z práce, všetko zdokladované, aj to, že deti majú u neho vytvorené podmienky na bývanie, predložil i výpisy o platbách, že všetko platí načas, že hľadá to najlepšie riešenie pre jeho deti, aby im pomohol a riadne sa o ne staral, pretože alkoholizmus ich matky bol pre deti nebezpečným. „Pred posledným súdom som sa dozvedel od známych, že moje deti bývajú nejakej chatrči v Prievidzi – časť Opatovce, že tam nie je voda a elektrina. Nato mi, moje druhé dieťa - syn volal a prosil, otec, príď po mňa, zober ma prosím k sebe,“ opisuje neskoršie dianie nešťastný muž, ktorý vzápätí pridáva ešte strašnejšiu skúsenosť.

„Ja som ešte ten deň ihneď vycestoval z Anglicka na Slovensko. Našiel som tú chatrč, kde bývali moje deti, keď som však videl, v akých podmienkach žijú, okná porozbíjané, kachle, dvere deravé, kúrili s drevom. Všetok dym neťahalo von, ale do vnútra, doslova bola tam dymová clona. Známi mi hovorili, že moja dcéra, ktorá mala vtedy 10 rokov, že už pila alkohol. Ja som bol z tých informácií šokovaný a na nervy. Na druhý deň som utekal na sociálny úrad, povedal som, čo som videl, že v akých podmienkach deti žijú.“

HRÔZA: Gynekológ z Piešťan mal údajne zneužívať dievčatá aj chlapcov
Polícia už voči lekárovi už vzniesla obvinenie. Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Peter Haluza

Súdy ani sociálka prosby otca ani jeho argumenty nepočúvali

Sociálna pracovníčka mu povedala, že ona sa bude prikláňať k tomu, aby mu boli deti zverené. Podľa neho však keď mu to hovorila pozerala sa na zem a nie jemu do očí. „Deň pred súdom deti aj ich matku sociálna pracovníčka vybavila a premiestnila deti aj s ich matkou do zariadenia pre osamelé matky s deťmi. Na súde sa vyjadrili, že nevidia dôvody, aby deti boli zverené do výchovy a starostlivosti mne. Ja som osobne na súde nebol, žijem v Anglicku, avšak ako som spomínal, zastupovala ma moja advokátka. Na to asi 2 týždne pred súdnym pojednávaním, som mal úraz v práci,“ pomaly končí smutný príbeh muž, ktorý sa viditeľne snažil zmeniť život svojich detí na lepší.

„Opäť som nevedel cestovať na Slovensko, ale na súd som podal moje stanovisko, nech súd zváži rozhodnutie, nakoľko, keď sa mojím dvom deťom niečo stane, nech to potom berú do zodpovednosti súd a sociálne úrady. Známi a rodina mi stále posielali informácie ako žijú, že po večeroch vidia moje deti na námestí s bezdomovcami, že ich vidia fajčiť a piť alkohol. Nevládal som bezmocne zo všetkých síl žiť s vedomím, že sa už nemám na koho obrátiť, koho požiadať o pomoc, keď zákon mi nepomohol. Vo štvrtok som pozeral správy, tam som zaregistroval prípad z Prievidze, zalial ma pot, vtedy som hneď pomyslel na moju dcéru. Všetko sa potvrdilo, čo som tušil, zrútil som sa. Ihneď som volal na sociálny úrad, kde mi povedali, že to riešia, že v pondelok im mám zavolať, že mi povedia, aký bude nasledovný postup, úkony sociálnych úradov,” končí veľmi smutný príbeh muž, otec 12-ročnej sexujúcej dievčiny, ktorý je presvedčený, že keby ho súdy a sociálne pracovníčky počúvali a vyhoveli jeho snahám dostať deti od matky alkoholičky preč, nič z toho by sa nestalo.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/24/strasne-pedofilneho-nasilnika-pustili-z-vazby-jeho-obet-%e2%80%a0-11-kvoli-tomu-spachala-samovrazdu/