Chmelár glosuje: Že načo nám je "blázinec" v každom okrese? Aby to mal Matovič všade blízko
26 | 11 | 2020 I Michal Filek

"Zo stanoviska SaS vyberáme: Richard Sulík odmieta plošné testovanie, ale dnes nebude hlasovať proti. Áno. Jasné. Rozumiem... Tak viete čo? Ani ja neodmietam túto vládu, ale ak bude referendum, pôjdem hlasovať za jej pád." Včerajšok bol bohatý na udalosti. Všimol si ich politický analytik Eduard Chmelár. 


"Minister Obrnaď chce testovať od dverí k dverám. Na to však nepotrebuje zdravotníkov, ale jehovistov," napísal Chmelár.

Premiér sľúbil neútočiť cez média. Dlho mu to však nevydržalo. "Jeho Igorodiu nevydržalo predsavzatie ani 24 hodín. Zaútočil na prezidentku Čaputovú, že hovorí ľuďom len to, čo sa im páči. Zato on im hovorí len to, čo sa im nepáči. A každý deň niečo iné."

Prednedávnom sme písali, že ak vláda urýchlene nepripraví plán reforiem, môže miliarde eur z EÚ spláchnuť do záchoda. V tom pláne, ktorý  majú k dispozícii totiž stojí aj to, že postavia "psychiatriu" v každom okrese.  "Európska komisia nerozumie, prečo vláda Igora Matoviča chce z peňazí Fondu obnovy postaviť v každom okrese Liečebňu duševného zdravia. Milá Európska komisia, vysvetlenie je jednoduché. Pán premiér chce, aby to mal na výjazdových rokovaniach vlády čo by kameňom dohodil," našiel vysvetlenie Chmelár.

Matovič sa teší, opička sa priznala. Snaha nebola márna
Dnešné priznanie sa Moniky Jankovskej pred vyšetrovateľom NAKA niekoho veľmi potešilo a niekoho zase riadne vystrašilo, pretože nevie, či náhodou vo svojej výpovedi nepadlo aj jeho meno. K tým prvý určite patrí aj premiér Matovič. Čítať ďalej
25 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Monika Jankovská sa priznala k svojim zločinom. "Ako vraví predseda Fico, chcel by som sa jej poďakovať za kus dobrej roboty," zglosoval s nadhľadom jemu vlastným analytik.

No a na záver téma, ktorá Slovákom dvíha mandle asi najviac. Teda plánované ďalšie plošné testovanie národa. "Nie je jasné, či plošné testovanie pred Vianocami bude alebo nebude. A ak bude, kde bude a čo bude, keď už nič nebude. Jasné je len to, že čokoľvek sa v tejto súvislosti udeje, nemôže za to prvý pacient tohto štátu, ale len a len vy. Takže si dobre rozmyslite, čomu vlastne nerozumiete," uzatvára svoj status Eduard Chmelár.

Hlavou proti múru: Matovič nepovažuje dobrovoľné testovanie za efektívne
Nepočúva odborníkov, ani prezidentku. Dobrovoľné celoplošné testovanie nie je podľa premiéra Igora Matoviča efektívne. Odvoláva sa na výsledky víkendového testovania vo viacerých obciach na Slovensku. Poukázal na to v reakcii na vyjadrenia... Čítať ďalej
25 | 11 | 2020 | tasr