Vlhová vyhrala aj druhý slalom v Levi
22 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič / TASR

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová triumfovala aj v druhom slalome novej sezóny Svetového pohára. V nedeľných pretekoch vo fínskom Levi za ňou o 31 stotín sekundy zaostala Švajčiarka Michelle Gisinová, s ktorou spoločne viedla po 1. kole, tretia skončila Rakúšanka Katharina Liensbergerová (+0,50).


Vlhová opäť najrýchlejšia v 1.kole, tentoraz spoločne s Gisinovou
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová dosiahla najlepší čas aj v prvom kole druhého slalomu novej sezóny Svetového pohára. Na rozdiel od soboty sa jej však na druhý deň výkonom v prvej jazde vyrovnala iná pretekárka, Švajčiarka Michelle Gisinová zašla... Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR


Slovenská lyžiarka Petra Vlhová dosiahla najlepší čas aj v prvom kole druhého slalomu novej sezóny Svetového pohára. Na rozdiel od soboty sa jej však na druhý deň výkonom v prvej jazde vyrovnala iná pretekárka, Švajčiarka Michelle Gisinová zašla rovnaký čas 54,32 s.

Aj na tretej pozícii figurovala Vlhovej švajčiarska súperka, Wendy Holdenerová zaostala 23 stotín. Američanka Mikaela Shiffrinová ako najväčšia rivalka slovenskej zjazdárky sa usadila na štvrtej priečke (+0,37 s). Súťaž pokračovala po 25-ke štartujúcich, druhé kolo bolo na programe o 13.15 h.

Na štarte pre nariadenú karanténu opäť chýbali švédske lyžiarky na čele so zásadnou spolufavoritkou Annou Swenn-Larssonovou. Na trať sa vydala ako prvá víťazka predchádzajúceho dňa a Vlhová predviedla opäť svoj vysoký štandard, teda takmer bezchybnú a dynamickú jazdu s určitými rezervami v niektorých oblúkoch. Naznačil to už výkon ďalšej v poradí, keď Holdenerová s ňou v hornej časti držala krok a malá chybička v strmine ju stála trochu času.

Vlhová trénuje v Snow Arene v Litve, bude testovať nový materiál z Rossignolu
Zatiaľ čo v posledných júlových dňoch sa kondične pripravovala v domácich podmienkach v Liptove, začiatkom augusta vycestovala Petra Vlhová aj so svojím tímom na ďalšie sústredenie do zahraničia. Čítať ďalej
04 | 08 | 2020 | SITA