Pellegrini si vyrobil poriadny trapas, alebo prezradil krutú pravdu?
22 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Líder novozaloženej strany Hlas-SD Peter Pellegrini a jeho kolegovia, ktorí odišli z materskej strany Smer-SD síce neustále prízvukujú, že oni sú novým subjektom, posledné slová „Pelleho“ ale naznačujú, že tomu celkom tak nie je.


Peter Pellegrini sa v relácii na rádiu Expres poriadne oprel do súčasného premiéra Igora Matoviča, zároveň sa mu ale poplietol jazyk tak, že svojím vyjadrením nahral všetkým neprajníkom a pochybovačom, píše portál 1.pluska.sk
Stranu Smer má nielen na jazyku, ale zrejme stále aj v srdci

Líder strany Hlas-SD bol hosťom v relácii Braňa Závodského v rádiu Expres, ktorú využil a pustil sa do súčasného premiéra pričom mu „naložil“ koľko sa len dalo. „Robí z nás oslíkov,“ povedal Pellegrini, keď komentoval to, ako premiér občanov prinútil zúčastniť sa na plošnom testovaní. Šéf Hlasu-SD obvinil premiéra Matoviča z likvidácie ekonomiky, ale aj z toho, že ľudia sú vďaka jeho vládnemu prístupu frustrovaní a celá krajina je v chaose. Potom sa ale zatiaľ ešte oficiálne nezvolenom predsedovi Hlasu SD stalo niečo, čím si dal doslova gól do vlastnej brány.

Stalo sa to v momente, keď sa moderátor zaujímal o nadchádzajúci ustanovujúci snem strany, ktorý, ako Pellegrini priznal, bude skôr formálnym aktom. Práve na ňom by sa mal Pellegrini stať predsedom strany aj oficiálne. Strana si ale bujarú veselicu pre COVID-19 zrejme odpustí. Bývalý premiér sa dostal do úzkych v momente, keď poznamenal, že strana Smer bude mať na jeseň narodeniny, čím zjavne zaskočil aj samotného moderátora. „Na jar budeme robiť veľké snemy programové, personálne, pracovné, v septembri budeme oslavovať narodeniny Smeru, pretože bol založený 11. septembra,“ povedal sebavedomo Pellegrini. „Hlasu, myslíte Hlasu...“ reagoval moderátor s tým, že Petrovi Pellegrinimu sa Smer ešte derie na jazyk, dodáva na záver portál 1.pluska.sk.

Prototypom odchodu zo strany je Robert Fico, povedal P. Pellegrini
Za Smer -SD sa už podľa Pellegriniho hanbia kandidovať primátori a starostovia, lebo vedia, že tá značka im škodí, povedal Pellegrini. Čítať ďalej
14 | 06 | 2020 | Peter Haluza