Bolek Polívka a hollywoodske hviezdy v jednom filme? Už v roku 2021!
22 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Bolek Polívka si zrejme splnil sen, ktorý sa len tak nejakému hercovi nepodarí. Vďaka filmu Dalibora Stacha si totiž zahral po boku známych hollywoodskych hviezd, informuje portál Šíp.


O filme Za oponou života od režiséra Dalibora Stacha sa hovorí už dlhšiu dobu. Tvorcovia údajne na tomto projekte pracovali dlhých päť rokov a divákom mali výsledné dielo predstaviť tento rok. Kvôli pandémii koronavírusu však nakoniec bude premiéra až za rok, teda v roku 2021.

Film bude aj svojim dejom a žánrovým zaradením pre českú produkciu veľmi netypický, bude sa totiž jednať o sci-fi!

Bolek Polívka dotočil svoju prvú rolu po ťažkej borelióze
Pre posledné scény sa hlavní protagonisti seriálu Hviezdy nad hlavou usadili v stajniach. To bolo presne niečo pre Bolka Polívku (71). "Dlho som nejazdil, pretože som pred štyrmi rokmi prekonal boreliózu," portál Aha! cituje slová českého... Čítať ďalej
16 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Hlavná postava František sa prediera zložitosťami vzťahov dnešnej doby. Keď sa dostane do klinickej smrti, v nastúpenom rozohranom divadle sa dostáva do snivého minulého života a možnej budúcnosti. Všetko sú však len čiastočne dokonalé kulisy, ktoré narýchlo vytvorí Rezbár energiou, aby k nemu František mohol dôjsť. Po stretnutí dochádza k pochopeniu zmyslu života a peripetií súčasného života," popisuje dej filmu ČSFD.

Režisér však viac ako dejom šokoval tým, aké hviezdy sa mu podarilo obsadiť do hlavných úloh! Vedľa Bolka Polívku si totiž zahrá hlavný predstaviteľ filmu Múmia, či celosvetovo preslávená herečka zo seriálu Zúfalé manželky!

Dalibor Stacha síce na snímke pracoval mnoho rokov, snaha sa však vyplatila, na pľac sa mu podarilo dostať skutočne herecká esá! Brendan Fraser je známy hollywoodsky herec, ktorý stvárnil desiatky rolí v celovečerných filmoch, najviac si ho však diváci pamätajú zo snímky Múmia. Odvtedy síce nabral pár kíl, na hereckých schopnostiach mu to však neubralo.



Ani hlavná ženská postava nebude Češka! Rolu obsadila Marcia Cross, ktorá sa preslávila pred rokmi seriálom Merlose Place, mladším divákom však bude známa skôr ako Brie, jedna z pätice zúfalých manželiek z rovnomenného seriálu. Dvojicu najatých hviezd z USA doplní Dawn Olivieri, ktorú môžete poznať napríklad z filmu Dokonalá lúpež.



Tvorcovia filmu si dali záležať na hviezdnom obsadení, teraz už nezostáva nič iné, než dúfať, že sa snaha vyplatila a Za oponou života bude skvelá snímka! Diváci si ale budú musieť ešte do budúceho roka počkať.

Veľká predpoveď na rok 2021 podľa veštca Aujula, ktorý predpovedal príchod pandémie
Už v roku 2018 hovoril veštec Nicolas Aujula (35) o tom, že v blízkej dobe zasiahne svet pandémia novej choroby. Predpovedal aj to, že Donald Trump sa nestane víťazom amerických prezidentských volieb. Teraz prehovoril o tom, čo nás podľa neho čaká... Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Timotej Dudka