Jiří Bartoška skončil v nemocnici! Nahradil ho Jaroslav Dušek
18 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Cez víkend sa rozbehlo nakrúcanie novej romantickej komédie Priania Ježiškovi a hneď prvý deň sa musela riešiť zásadná otázka - preobsadenie jednej z hlavných postáv! Vďaka náhlej zdravotnej indispozícii Jiřího Bartošku si tak vo filme zahrá Jaroslav Dušek, píše portál Topvip.


"Jiří Bartoška sa musel v nemocnici v Brne podrobiť operácii slepého čreva, ktorá prebehla bez komplikácií. V súčasnej dobe je v rekonvalescencii, ale my sme museli operatívne hľadať riešenie vzniknutej situácie," vysvetlil producent filmu Adam Dvořák.

"Postava Kristiana, ktorú mal Jiří Bartoška stvárniť, hrá s Evou Holubovou, a tak sme preberali obsadenie aj s ňou. A ju napadol Jaroslav Dušek. Aj keď má každý z týchto hercov iný druh prejavu, prišlo nám, že je to pekná výzva," dodal Dvořák s tým, že celý štáb praje Jiřímu skoré uzdravenie.

Rozhorčený Jiří Bartoška: Jeho sľub ho bude stáť 300 miliónov korún!
Je povestný tým, že peniaze rád investuje do nehnuteľností. Jiří Bartoška (73) minimálne v Prahe nakupuje byt za bytom. A teraz sa podľa portálu Blesk zaujíma aj o komunistický obchodný dom Prior v Jihlave. „Tak ja to kúpim a zbúram,“... Čítať ďalej
27 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Okrem Evy Holubovej a Jaroslava Duška sa vo filme objavia napríklad aj Richard Krajčo, Jiří Langmajer, Anna Polívková, Hana Vagnerová či Jiří Burian alias Kapitán Demo. Pred kameru sa vracia aj detská herečka Valentína Bečková, ktorá zažiarila vo filme Príliš osobná známosť, či Veronika Marková známa zo snímky Prang.

Česká variácia na obľúbené vianočné a dojímavé príbehy nie sú určené len pre ženy. Pätica mužov a žien v tomto filme zistí, že život síce vie nadeľovať tvrdé lekcie, ale pred Vianocami ani láske nie je šanca uniknúť. "Priania Ježiškovi prinášajú spletenec niekoľkých príbehov, ktoré sa môžu stať kedykoľvek a komukoľvek z nás," dodal producent Adam Dvořák.

Lucie Bíla vyvracia fámy o "zahojených umelcoch"
"Nikto nie je taký bohatý, aby mohol prestať pracovať," hovorí na margo ľudí, ktorí majú skreslenú predstavu o finančnej situácii umelcov počas pandémie koronavírusu, speváčka Lucie Bílá. Stále sa však snaží pomáhať, ako je to len možné, píše... Čítať ďalej
17 | 11 | 2020 | Timotej Dudka