Lucie Bíla vyvracia fámy o "zahojených umelcoch"
17 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

"Nikto nie je taký bohatý, aby mohol prestať pracovať," hovorí na margo ľudí, ktorí majú skreslenú predstavu o finančnej situácii umelcov počas pandémie koronavírusu, speváčka Lucie Bílá. Stále sa však snaží pomáhať, ako je to len možné, píše portál Aha!.


Podľa Bílej si ľudia myslia, že keď nie je možnosť spievať, v podstate majú speváci voľno a ešte k tomu dostatok financií. Snažia sa preto takéto názory krotiť. "Nikto nie je taký bohatý, aby teraz mohol prestať pracovať - a ja vôbec nie," priznala Bílá. Speváčka navyše kúpila kultúrny dom s reštauráciou v rodných Otvoviciach a ešte sa rozhodla zachrániť divadlo v centre Prahy, ktoré však po slávnostnom otvorení bola nútená kvôli súčasnej situácii zavrieť.

"Myslím si, že toto obdobie je zaťažkávacia skúška pre každého z nás, ale ja si nechcem sťažovať, to ničomu nepomôže," uviedla speváčka v relácii Showtime. Hoci má koncerty naplánované, kvôli pretrvávajúcej kríze je nútená neustále termíny posúvať. Za speváčkou tiež stojí tím ľudí, o to viac zodpovednosti teraz má.

Lucie Bílá čelí nepríjemným otázkam: Mala by ubrať?
Lucie Bílá bezpochyby mieni v úspešnej kariére pokračovať aj naďalej, ale občas čelí nepríjemným otázkam, ktoré sa týkajú jej pracovného nasadenia. Mala by speváčka ubrať? Čítať ďalej
05 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


"Nie som doma zatvorená, snažím sa pracovať na tisíc percent, ale ja som to takto robila vždy. Sme na tom rovnako, akurát niekto je zodpovedný sám za seba a ja za ľudí. Nikto si nevie predstaviť, koľko ľudí za sebou ťahám a nemôžem ich teraz nechať na holičkách. Aj keby som sa mala zbavovať nejakých svojich majetkov, tak to urobím. Sama o seba sa nebojím, bojím sa o ľudí okolo," zdôraznila speváčka v relácii Showtime.

Napriek tomu sa Lucie snaží zostať pozitívna a túto energiu odovzdávať aj svojim fanúšikom. "Máme dobrých fanúšikov, nikto sa nerozčuľuje. Ja sa taktiež stále usmievam, že ono sa vraj na mňa nedá moc nadávať," zavtipkovala Lucie.

Život plný nenávisti a nepochopenia. Princ Charles oslavuje 72. narodeniny
Syn britskej kráľovnej Alžbety II. (94) princ Charles oslavuje 72. narodeniny. Za tie roky si prežil toľko, čo by iní nestihli za viac životov. Od depresívneho detstva a dospievania cez nešťastné manželstvo s princeznou Dianou (†36), až po... Čítať ďalej
17 | 11 | 2020 | Timotej Dudka