Peštová aj po päťdesiatke bude predvádzať spodnú bielizeň. Čo na to Habera?
17 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Do starého železa rozhodne nepatrí! Pred mesiacom oslávila Daniela Peštová päťdesiatku. S gratuláciou prišla i ponuka, ktorá sa neodmieta. Zase patrí ku kráskam z Victoria's Secret, informuje portál Blesk.


Najslávnejšia značka spodnej bielizne sa rozhodla, že do svojej vianočnej kampane nezapojí len ich aktuálnej hviezdy, ale vyberie aj modelku z predošlých úspešných rokov.

Bolo rozhodne z čoho vyberať, ale šťastie sa usmialo aj na českú topmodelku. V jej rokoch a po troch deťoch má stále výbornú figúru, a tak sa okrem pyžama vo sviatočnom videu objavuje aj v bielizni.



"Som šťastná, že môžem byť súčasťou vianočnej kampane po boku všetkých týchto úžasných dám. Sny sa plnia," poznamenala radostne. Pyšný je zaiste aj jej partner Paľo Habera (58).

Spevák bol jedným z prvých, kto dal príspevku palec hore. Fanúšikovia s pochvalou tiež neotáľali. "Vy ste sexy. O dosť viac než niektoré dvadsiatky!" Zaznelo od jednej z fanúšičiek.

Helena Vondráčková stiahla žalobu na bulvár. Napísal, že speváčka je už "za zenitom"
Helena Vondráčková sa už nechce súdiť s vydavateľom denníka Blesk kvôli textu s tvrdením, že je speváčka za zenitom. Žalobu, ktorou sa domáhala ospravedlnenia a 50 000 czk (takmer 1 900 eur), vzala späť, informuje portál iDnes. Čítať ďalej
15 | 11 | 2020 | Timotej Dudka