V Bratislave sa opäť protestovalo proti bezpráviu - médiá opäť mlčia (VIDEO)
15 | 11 | 2020 I Gabriel Matta


Dnes prišli ľudia v stovkách pred Úrad vlády so zapálenou sviečkou a spievali našu krásnu hymnu. Pretože im záleží na Slovensku a nechcú, aby im už viac vláda ubližovala. Naše mamy a otcovia, naši susedia, naši kamaráti, píše vo svojom statuse Ľuboš Blaha


Obyčajní pracujúci ľudia, ktorí chcú len mierumilovne vyjadriť svoj názor sa v nedeľu opäť zišli pred Ůradom vlády SR, aby vyjadrili svoj názor. "Týchto ľudí Matovič označuje za "fašistov" a "mafiánov". Týchto ľudí označuje jeho poslanec Krúpa za "luzu"." píše Blaha vo svojom statuse.


Po týchto ľuďoch podľa Blahu Matovič "vrieska, že sú fašisti a luza?! A že na nich pošle armádu a vodné delá?! Toto si tí dobrí čestní ľudia zaslúžia od premiéra? Trhá mi srdce, keď vidím, kam Matovič dohnal Slovákov. Trhá mi srdce, keď vidím, ako uráža národ. Trhá mi srdce, keď vidím, že žiadne korporátne médiá tento dnešný protest neukážu."

Zároveň vyzýva na otvorené vyjadrenie svojho názoru v utorok 17. novembra. "Aj keby nás Matovič do gulagov posielal - už stačilo!" bije sa do pŕs rozhorčený politik. "Toto nenecháme tak!", odkazuje Slovensku.

Počúvajte, ako tí dobrí ľudia spievajú - niet krajšej pozvánky na 17. november 2020.



Mikulec sa vyhráža: Polícia zasiahne proti prípadným utorkovým demonštráciám
Polícia zasiahne proti demonštrujúcim, ktorí sa v utorok 17. novembra plánujú zúčastniť na ohlásených protestoch. V nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo to povedal minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) Čítať ďalej
15 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič