Ty už k nám nepatríš! Kráľovská rodina odmietla položiť veniec v mene Harryho, ten je sklamaný
13 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Princ Harry z tepla luxusnej obývačky stámiliónovej rezidencie v losangeleskej Santa Barbare poslal žiadosť, aby za neho niekto položil veniec k vojnovému pamätníku Cenotaph v Londýne. Odpoveďou bolo, že má smolu! A tak sa vraj teraz vnuk kráľovnej cíti hlboko zarmútený, informuje portál Expres.


Princ Harry sám niekoľko rokov slúžil v Afganistane a veľa sa angažuje v pomoci vojnovým veteránom. Uctenie pamiatky padlých hrdinov pre neho vždy bolo výnimočnou udalosťou, ktorú si nenechal ujsť.

Časy sa bohužiaľ menia a teraz musí byť ryšavý princ v Los Angeles, kam si ho odviedla americká manželka Meghan. Že by do Británie kvôli takto špeciálnemu dňu odletel, to zrejme nebolo na programe dňa.

Princ William obvinil brata Harryho: Klamal o Archieho narodení!
Nová biografia Vojna bratov o vzťahu princa Harryho (36) a princa Williama (38) priniesla šokujúce informácie zo zákulisia rozpadu kedysi pevného súrodeneckého puta. Časť knihy tiež odhalila údajný nesúhlas Williama s „oklamaním“ národa o narodení... Čítať ďalej
08 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


A tak podľa serveru The Times Harry zaslal do Buckinghamského paláca žiadosť, aby niekto vzal veniec s jeho menom a išiel ho za neho položiť. Tak sa však nestalo. Dočkal sa odmietnutia s tým, že už nepatrí medzi členov kráľovskej rodiny.

Harryho podľa The Times toto rozhodnutie hlboko zarmútilo, rovnako ako to, že o jeho žiadosti zrejme nevedela babička Alžbeta, ale rozhodoval o tom niekto iný.

Buckinghamský palác situáciu nechcel komentovať, to isté platí aj pre zástupcov Harryho a Meghan.

Meghan vyžaduje od princa Harryho testy DNA! Bojí sa, že jej manžel nieje skutočný princ
Tento škandál by mohol zatieniť všetky ostatné škandály Meghan Markleovej (39) a princa Harryho (35)! Hollywoodska hviezda má údajne pochybnosti o Harryho pôvode. Meghan požiadala o test DNA. Chce vedieť, či sa vydala za skutočného princa,... Čítať ďalej
08 | 11 | 2020 | Timotej Dudka