Neuveriteľné: Rodičom sa po štrnástich chlapcoch konečne narodilo dievčatko!
13 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

S týmto už určite nerátali. Až ako pätnáste dieťa sa 45-ročným rodičom narodila vytúžená dcérka. Napísal cas.sk.


Tak takéto niečo sa môže sa stať iba v Rusku alebo Amerike, zrejme si pomyslia mnohí, ale neuveriteľný príbeh sa skutočne stal v USA, presnejšie v Michigane. Rodičia Kateri a Jay Schwandtovci privítali na svete svoju vytúženú dcérku. Na tom by nebolo nič, keby statočná mamička predtým neporodila 14 chlapcov, informuje portál cas.sk.
Po štrnástich junákoch konečne majú malú princezničku

Kateri a Jay Schwandtovci sa do seba zaľúbili ešte ako tínedžeri a dnes, keď majú rokov budú po 14-tich synoch konečne vychovávať dcérku. Zdroj: FB / Jay Schwandt


Štyridsaťpäť roční manželia pohlavie svojho dieťaťa č. 15 nepoznali až do pôrodu nepoznali. V podstate si boli istí, že to po štrnástich chlapcoch im do rodiny pribudne ďalší, a tak mu dievčenské meno ani nevyberali. O to krajšie a šokujúcejšie prekvapenie na nich čakalo po pôrode, keď sa mamičke narodilo nádherné dievčatko s ideálnymi mierami 3,4 kg a takmer 51 cm. Malá princezná dostala meno Maggie Jayne, informovalo Metro. Michiganskí rodičia sa do seba zaľúbili ešte ako tínedžeri. Zosobášili sa v roku 1993 a svojich prvých troch synov mali pred absolvovaním vysokej školy.

Odvtedy sa im narodilo ďalších 12 detí, pričom až ich najnovším prírastkom je jediné dievčatko - malá Maggie. Rodina je z princeznej nadšená, aj keď najstarší syn Tyler (28) vtipkuje, že v dome nie je nič ružové. Kateri a Jay vychovávajú tiež Zacha, Drewa, Brandona, Tommyho, Vinnyho, Calvana, Gabea, Wesleyho, Charlieho, Lukea, Tuckera, Francisca a Finleyho. „Sme šťastní a nadšení, že Magie Jayne je súčasťou našej rodiny. Tento rok bol v mnohých ohľadoch nezabudnuteľný, z mnohých dôvodov, ale Maggie je najväčší dar, aký sme si kedy mohli predstaviť,“ povedal pre Detroit Free Press otec 15 detí Jay.
Šťastní rodičia už ani nedúfali, že raz budú mať dievčatko

Malá Magie Jayne. Zdroj: TASR/AP


Po toľkých chlapcoch, a toľkom testosteróne v dome neboli Jay a Kateri úplne pripravení mať vysnívané dievčatko. „Moji rodičia boli konečne požehnaní malým dievčatkom, o ktorom si nikdy nemysleli, že ho nakoniec budú mať,“ pridáva najstarší syn Tyler, ktorý má svoj dom a plánuje sa oženiť. „Ani neviem, či moja mama vlastní nejaké ružové oblečenie, alebo čokoľvek také,“ dodal s úsmevom Tyler, uvádza v závere portál cas.sk.

 

Neuveriteľné! Sedmročné dievčatko prosilo lekárov, aby ho nechali zomrieť. Dôvod vás šokuje
Iba sedemročné dievčatko sa nechcelo vrátiť domov a radšej prosilo o smrť. To všetko len preto, že už nezvládalo znášať týranie od svojich príbuzných! Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.