Údajné stretnutia v Bödörovej vinárni? „Možno aj boli, ja som pri tom ale nebol!“ tvrdí Kaliňák
10 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

„Ja nič, ja muzikant!“ Aj takto by sa dali v stručnosti vyjadriť zahmlievacie vyjadrenia Roberta Kaliňáka pri otázkach o stretávaní sa v Bödörovej vinárni. Čitateľom ich sprostredkoval portál 1.pluska.sk.


Robert Kaliňák rozhodne nie je žiadne béčko vo vysvetľovaní toho, kde bol či nebol alebo prečo sa robilo to či ono a nerobila sa to ináč. Podľa nehou je teraz navyše „veľkou módou“ najprv obviniť páchateľa a následne okolo neho postaviť trestný čin, píše o Kaliňákových vyjadreniach portál 1.pluska.sk.
Kaliňákove vysvetlenia zakrýva hustá hmla

Bývalý Smerácky minister vnútra Robert Kaliňák tvrdí, že „je možné“, že sa stretol vo vinárstve Norberta Bödöra spolu so špeciálnym prokurátorom a policajnými špičkami, o čom priniesol informácie portál denníka SME. „Neviem vám to vyvrátiť. Kľudne povedzme, že sme v Radošine boli, ale na žiadnej tajnej porade nie. Nemusím si to pamätať, pretože takých stretnutí, kde boli tie osoby, ktoré menujete, boli desiatky. Ale myslím si, že tam nebol práve najčastejšie pán Bödör,“ uviedol Kaliňák svoju „zahmlievaciu verziu “ v rozhovore ohľadom spomínaného údajného stretnutia.

V Radošine u Bödöra som bol, potvrdil Kaliňák a prezradil aj čo nechcel
Rozhovor exministra Kaliňáka pre SME odhalil zjavne viac, ako obaja jeho aktéri chceli. Čítať ďalej
09 | 11 | 2020 | Ivan Brožík


Exminister tiež tvrdí, že ho zároveň nevie vylúčiť, ale ani potvrdiť, rovnako nevie povedať ani to, kto sa na stretnutí zúčastnil a kto nie. „Ja nevylučujem stretnutia s Norbertom Bödörom, nezapieram ho, len vám vysvetľujem, že vám to neviem potvrdiť,“ tvrdí opäť typicky Kaliňákovsky bývalý minister vnútra. Na „tajných stretnutiach“, kde sa rozoberali „tajné kauzy“ však podľa jeho slov rozhodne nebol.
Možno sa aj stretávali, „Kali“ ale pri tom nebol

Kaliňák tiež vylúčil, že by sa policajné špičky a špeciálny prokurátor stretávali v Bödörovej vinárni. Podľa jeho slov takéto stretnutie mohli byť tak jedno alebo dve, on sa na ich však nezúčastnil.

Svedkovia v kauze Očistec však vypovedali, že na stretnutia s Norbertom Bödörom mal chodiť aj Robert Kaliňák. Stretávať sa podľa nich mali v podniku Pivnica Radošina, ktorú Bödör vlastní, uvádza v závere portál 1.pluska.sk.

ŠKANDÁL: Na stretnutia s Bödörom mal chodiť osobne aj Robert Kaliňák, tvrdia svedkovia
Akcia NAKA s názvom Očistec odkryla doslova absurdný stav v našej polícii, respektíve v jej najvyššom vedení. Ako sa ale ukazuje, prekvapeniam kto, kde a s kým sa stretával zrejme ešte nie je koniec. Čítať ďalej
09 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.