Exprezident Kiska vraj o tajných poradách pod vedením Bödöra vedel.
10 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

NAKA akciou Očistec zrejme otvorila Pandorinu skrinku, ktorá prezradí ďalšie neuveriteľné tajomstvá, ktoré sa teraz pre bežného človeka ako javia ako nechutné science fiction. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk.


Nahráva tomu aj priznanie bývalého prezidenta Andreja Kisku na sociálnej sieti. Zadržanie policajného exprezidenta Tibora Gašpara a spol., poriadne rozvírilo politickú hladinu, k čomu teraz ešte viac prispeje vyjadrenie exprezidenta, ktorý sa krátko po voľbách pre zdravotné problémy stiahol z politiky. Podnetom na jeho vyjadrenie sú podľa neho výpovede zadržaných policajtov, v ktorých sa objavuje aj jeho meno, informuje portál tvnoviny.sk.
Bödör a jeho partia si trúfli aj na exprezidenta

Kiska v úvode svojho statusu píše, že: „Bol som objektom ich záujmu. Správali sa ku mne bohorovne, arogantne a sebavedomo. Ovládali políciu, NAKA, prokuratúru, špeciálnu prokuratúru, aj sudcov. Mali vlastné kolečko spravodlivosti.“ Podľa neho Gašparova polícia strávila tisícky hodín, aby na neho niečo našla. „Vedel som, že Gašpar je len Kaliňákom dosadený sluha a riadi ho Ficov priateľ Bödör. Mali v rukách celú políciu a prokuratúru, preto si trúfli aj na prezidenta. Mysleli si, že sa zľaknem a Fica pošlem na Ústavný súd. Nebál som sa, ale bolo mi ľúto všetkých ľudí, ktorí nemali možnosť sa brániť. Aj ja som to mal ťažké stál proti mne celý systém, ktorý ovládali: políciu, prokuratúru aj súdy,“ píše ďalej Kiska, ktorý sa vrátil aj k svojmu známemu výroku, že Slovensko je mafiánsky štát, za ktorý ho mnohí kritizovali.

Kiska hovorí v kauze pozemkoch o zastrašovaní, vraj je za tým Fico!
03 | 10 | 2019 | Marko Źarić

Ak niečo vedel, prečo doteraz mlčal? A stále mlčí?

Teraz sa, podľa neho, jeho slová vraj naplnili. „Fico vždy presne vedel, čo polícia robí proti jeho politickým oponentom. Niekto polícii politické objednávky dával, otázka je, kto? To, že som povedal, že náš štát ovláda mafia, nebola náhoda. O tajných konšpiračných poradách pod vedením Bödöra, kde sa rozhodovalo o osude ľudí na Slovensku som vedel. Ako prezident som mal prístup k rôznym ľuďom a rôznym informáciám. Človek, ktorý mi to povedal, možno povie ešte oveľa viac. Je jasné, že NAKA ešte nedosiahla na vrchol pyramídy. Božie mlyny sa pohli o kúsok ďalej. Nestoja. Len nech sa nezasekávajú na strachu a na ľudských chybách,“ uzavrel v statuse Andrej Kiska. Otázkou teda je, prečo, ako o tomto všetko vedel, to nepovedal po voľbách, keď už pri moci neboli tí, ktorí sa zdali byť nedotknuteľní, respektíve tí, ktorí mohli ľudí z vysokých funkcií polície alebo justície, páchajúcich trestnú činnosť kryť.



Trestne oznámenie za vydieranie prezidenta bolo podané vo februári. Kiska ani Fico ešte nevypovedali
15 | 03 | 2019 | Peter Kralik/TASR