Zadržanie bývalých policajných špičiek ukazuje, v akom stave bola spoločnosť za vlády Smeru
05 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Dnešnú policajnú akciu Očistec predbehol včera bývalý prezident policajného zboru Tibor Gašpar, ani to mu ale nepomohlo a napokon aj on skončil v rukách svojich kedysi podriadených.


Počas dnešnej akcie Očistec zadržali a obvinili nielen policajného exprezidenta Tibora Gašpara, ale aj ďalších bývalých vysokých policajných funkcionárov. Radosť zo zadržania neskrývali ani politici zo strany SaS, informuje portál cas.sk.
Očista polície ba myla pokračovať



„Tibor Gašpar v putách je symbolom, v akom stave bola naša spoločnosť za vlády Smeru, pretože ľudia ako Gašpar mali obrovskú moc. Hoci som o previazaní zločinu hovoril niekoľko rokov, za svoje vyjadrenia o stave právneho štátu som neraz bol označovaný rôznymi nelichotivými označeniami. Teraz však môžem smelo povedať, že som mal pravdu. Verím, že táto očista polície a justície bude pokračovať aj naďalej,“ povedal poslanec Národnej rady za SaS a tímlíder strany pre spravodlivosť Alojz Baránik.
Začne už „spievať“ aj Tibor Gašpar?



Europoslankyňa za SaS Lucia Ďuriš Nicholsonová zašla ešte ďalej a tvrdí, že Tibor Gašpar mal zasahovať do vyšetrovania vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. „Na priamy príkaz Tibora Gašpara neboli informovaní viceprezidenti policajného zboru o tom, čo bolo nájdené na mieste činu. Považovala som to za hrubé manipulovanie vyšetrovania hneď od začiatku. Vtedy ma Tibor Gašpar obvinil z klamstva, avšak božie mlyny melú pomaly, ale isto. Sama som úprimne zvedavá, ako začne spievať v base o tom, koho všetkého kryl a aké mafiánske praktiky tu robili s predstaviteľmi Smeru. A možno sa dočkáme, že prídu aj pre Roberta Fica,“ uviedla predsedníčka Výboru Európskeho parlamentu pre zamestnanosť a sociálne veci.

Dnes Gašpara spojili s reklamnou agentúrou. Na rováši má toho pritom omnoho viac
Aktuality.sk dnes informovali o prepojeniach bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara a reklamnej agentúry Chillix. Gašpar všetko poprel. Čítať ďalej
11 | 09 | 2019 | Peter Bachan

Vysvetľovať má čo aj Denisa Saková

Maslo na hlave majú podľa podpredsedu Národnej rady Milana Laurenčíka aj ľudia okolo Petra Pellegriniho a najmä Denisa Saková, ktorá by mala vysvetliť, prečo si Tibora Gašpara vzala za svojho poradcu. „Tibor Gašpar, Peter Hraško, Róbert Krajmer a Bernard Slobodník sú stelesnením toho najhoršieho, čo sa polícii mohlo stať. Všetci kryli špinavosti smerákov a nezmení to ani fakt, že sa niektorí z nich presunuli do inej strany a pod iný názov. Saková sa musí spolu s Pellegrinim postaviť pred verejnosť a vysvetliť, prečo aj oni spolupracovali s týmito evidentne nečestnými ľuďmi,“ skonštatoval podľa cas.sk podpredseda Národnej rady za SaS.

Ministerka Saková stabilizovala rezort vnútra, zhodnotil Hrnko
Ministerka Denisa Saková (Smer-SD) v uplynulom roku 2019 stabilizovala rezort vnútra. Myslí si to predseda parlamentného brannobezpečnostného výboru Anton Hrnko (SNS). "Kus pozitívnej práce" vidí aj Jaroslav Baška zo Smeru-SD. Opozičný poslanec... Čítať ďalej
06 | 01 | 2020 | TASR