Dnes Gašpara spojili s reklamnou agentúrou. Na rováši má toho pritom omnoho viac
11 | 09 | 2019 I Peter Bachan

Aktuality.sk dnes informovali o prepojeniach bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara a reklamnej agentúry Chillix. Gašpar všetko poprel.


Aktuality mal na to upozorniť Victor Breiner z portálu infosecurity.sk. Breiner sa k týmto informáciám dopátral tak, že si otvoril zdrojový kód stránky tiborgaspar.sk, kde objavil odkaz na na facebookový profil Romana Vereša práve z Chillixu.

Po tom, čo ho Aktuality.sk oslovili, bol odkaz zo stránky vymazaný.

Dankov národný letecký prepravca je prepadák, zhodnotil minister. Spojenca našiel predtým vo Ficovi
Predseda Národnej rady a SNS Andrej Danko mal ešte v roku 2017 veľkolepé "národné" plány, medzi ktoré patril aj Národný letecký dopravca. Čítať ďalej
11 | 09 | 2019 | Peter Bachan


"Redakcia Aktuality.sk s Verešom komunikovala viac ako týždeň. Za ten čas Vereš odmietal, že by spravoval Gašparov Facebook. Hoci bol spočiatku ochotný poskytnúť dôkazy svojich tvrdení, neskôr uhýbal a zahmlieval. Redakcii poslal dva screenshoty, ktoré mali potvrdiť, že nespravuje facebookovú stránku Tibora Gašpara. Z oboch však boli vymazané metadáta, ktoré by mohli potvrdiť, či boli obrázky upravené vo Photoshope, alebo iným spôsobom," uvádza sa v článku.

Tzv. token v zdrojovom kóde stránky odkazuje na osobu, ktorá má oprávnenie na administráciu facebookovej stránky Tibora Gašpara.

O Tibororovi Gašparovi sme vás informovali už predtým. Čítajte viac:

GAŠPAR OSTRO REAGUJE: Pellegrini by mal radšej uvažovať o vstupe do Progresívneho Slovenska
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar dnes zverejnil na Facebooku status, kde nepriamo vyzval premiéra Petra Pellegriniho, aby vstúpil do Progresívneho Slovenska. Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Gašpar vtedy povedal, že novinári a opoziční politici „ponúkajú verejnosti neoverené, neúplné a často nepravdivé informácie cez svoje články a komentáre“ na dennej báze, a snažia sa "ovplyvňovať personálnu politiku v štátnych orgánoch a určovať, kto je spôsobilý zastávať svoju pozíciu a kto nie“.

Veľa sa hovorilo aj o Gašparovej možnej kandidatúre v parlamentných voľbách. Pretláčať na kandidátku ho mal šéf Smeru Robert Fico, no Pellegrini bol proti. "Na základe aktuálnej situácie si nemyslím, že by pán Gašpar mal byť súčasťou kandidátky našej strany. Možno by sa mal skôr sústrediť na to, aby vyvrátil podozrenia a očistil svoje meno,“ povedal vtedy premiér.

GAŠPAR NA KANDIDÁTKE SMERU? Pretláčať ho má Fico, hovorca strany to tiež nevylúčil. A čo Pellegrini?
Bývalý premiér a predseda strany Smer-SD Robert Fico chce bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara na kandidátke Smeru, píšu Aktuality.sk. Čítať ďalej
31 | 07 | 2019 | Peter Bachan


Všetci dobre vieme, že pochybnosti pri Tiborovi Gašparovi sú viac než oprávnené. Ďalšou vecou je, či by tak skúsený, niekedy vysokopostavený reprezentant policajného zboru išiel do súboja "s prázdnou". Gašpar avizoval na svojom Facebooku, že sa vráti "aj k citlivým témam z minulosti" ako jeho pôsobenie v polícii, Krajmer na mieste činu  či iné kontroverznosti.

Na jeho "vysvetlenia" si teda ešte budeme musieť počkať, tak isto ako v prípade šetrenia policajnej inšpekcie v prípade lustrovania novinárov.

Gašpar zatiaľ nerokoval so žiadnou politickou stranou ani s konkrétnym politikom. Myslel tým Fica?
Bývalý prezident Policajného zboru SR Tibor Gašpar zatiaľ nerokoval so žiadnou politickou stranou ani konkrétnym politikom. Uviedol to pre agentúru SITA v reakcii na svoj nedávno zverejnený status na Facebooku, v ktorom priblížil, že uvažuje o... Čítať ďalej
01 | 08 | 2019 | SITA