Šíri Peter Nagy bludy o koronavíruse? Jeho nová pieseň nesie názov Až budeme „čipovaní“! (VIDEO)
01 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Konšpiračné teórie a fake news o koronavíruse sa po internete šíria vo veľkom. Známy spevák a hudobník Peter Nagy dokonca napísal pieseň o čipovaní, informuje portál Stars24.


Peter Nagy má mnoho fanúšikov na Slovensku aj v Českej republike, v dobách spoločného štátu sa napokon stal aj Zlatým slávikom, keď v roku 1985 porazil aj Karla Gotta (†80). Teraz pre svojich priaznivcov nahral novú pesničku.

Skladba sa venuje aktuálnej problematike okolo koronavírusovej pandémie a dostala názov Až budeme „čipovaní“. Hudobník ale uisťuje ľudí, že nepatrí k tým, ktorí hrozbu zľahčujú.



„Táto pieseň v žiadnom prípade nie je podporou hoaxových správ o čipovaní. Ani podporou tých, ktorí tieto správy šíria. Táto pieseň je o svete mocných, ktorí chcú všetko ovládať. Nie je ani proti žiadnej vláde. Ak myslíte globálne, tak to musíte vidieť, čo sa vo svete deje,“ píše spevák.

Podľa Nagya je pointa v závere textu. „Oni nepoznajú pocit viny, kopia si aj Božie mlyny, a to už bude priveľa aj na pána Orwella,“ cituje z neho.

Monika Bagárová v zajatí stresu: Strach o päťmesačnú dcéru!
Potvrdilo sa to, čoho sa najviac obávala. Monike Bagárovej (26) nebolo posledné dni dobre. Teraz už je jasné prečo. Pozitívny test na Covid-19 vyšiel nielen jej zápasníkovi Makhmudovi Muradovovi (30), ale aj speváčke. A s najväčšou... Čítať ďalej
01 | 11 | 2020 | Timotej Dudka