Herečka Scarlett Johansson (35): Tretia svadba!
01 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Američanka Scarlett Johansson (35) sa najmä vďaka svojmu angažmánu u Marvelu už dva roky po sebe stala najlepšie platenou herečkou sveta a jej majetok sa vďaka tomu odhaduje na 140 miliónov eur. A darí sa jej aj v súkromnom živote. Tretíkrát sa totiž vydala, informuje portál Aha!.


Jej vyvoleným sa stal cez víkend komik Colin Jost (38), ktorému povedala „áno“ za prítomnosti rodiny a najbližších priateľov. Správu o ich veľkej novine vypustila do sveta charitatívna organizácia Meals on Wheels, ktorá na svojich stránkach zverejnila fotku trajektu ťahajúceho plechovky a nápis „JOST MARRIED“.



Slovná hračka odvodená od známeho „Just married“ (práve zosobášení) krásne naráža na priezvisko novomanželov. „Ich prianím bolo pomôcť v tomto zložitom období skrze našu organizáciu potrebným,“ vyzvala organizácia fanúšikov, aby aj oni prispeli ľuďom, ktorí si nemôžu kúpiť alebo pripraviť vlastné jedlo.

Buď oni, alebo ja! Princ Harry dostal od Meghan ultimátum
Meghan dala princovi Harrymu ultimátum. Údajne si mal vybrať, či chce vídať ju, alebo zvyšných členov svojej rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tým, že Meghan už pred mnohými mesiacmi chcela, aby Harry nadobro opustil kráľovskú rodinu a... Čítať ďalej
30 | 10 | 2020 | Timotej Dudka