Vláda spustila verejný cirkus a spartakiádu a množstvo obludných absurdít, tvrdí Bukovský
27 | 10 | 2020 I Petra Demková

MUDr. Bukovský už stráca silu a bezmocne krúti hlavou nad tým, čo sa v našej spoločnosti v súvislosti s koronavírusom deje. Video, ktoré malo vyjsť nedokončil a nakrútil iné. „Tá absurdita ktorou sme všetci zasypaní, zaliati, ktorá zalieza do každého kúta nášho života ma oslabila,“ trpko konštatuje v úvode svojho najnovšieho videa.


Takého bezmocného a smutného nevídavame známeho lekára často. Svoj najnovšie rozprávanie vo videu začína takto: „Tá absurdita ktorou sme všetci zasypaní, zaliati, ktorá zalieza do každého kúta nášho života ma oslabila natoľko že nie sme schopní to video dnes dokončiť... Skutočne sa cítim oslabený...“ a pokračuje: „Politici ktorí túto krízu riadia produkujú toľko absurdity, že človek už miestami stráca schopnosť zorientovať sa a vrátiť rovnováhu samému sebe...“

MUDr. Bukovský tému rozvinie a hovorí, že absurdita tejto doby začína tým, že testy ktoré sa v celoplošnom testovaní používajú, sú nevýpovedné a v podstate veľmi nespoľahlivé. „Vláde to povedalo 10, 20, 50 expertov, ktorí to dokázali na porovnaní antigenového testu a PCR testu...“ Vláda expertov nepočúva.

Známy lekár si myslí, že vláda spustila svoju PR aktivitu, verejný cirkus a spartakiádu. Priznáva, že spartakiády zažil aj osobne a testovanie je podľa neho veľmi podobné. Podľa neho však spartakiády mali väčší zmysel a väčší efekt než to, „čoho sme sa stali nielen svedkami ale čoho sme ešte dokonca z rozhodnutia vlády aj povinnými aktérmi“, hodnotí.

Igor Bukovský plošné testovanie ignoruje: Testovať sa nepôjdem, nemáme na to dôvod!
Známy slovenský odborník na zdravú výživu Igor Bukovský svojimi názormi pred pár týždňami niektorých ľudí doslova pobúril, teraz je odhodlaný neísť sa testovať, Čítať ďalej
25 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


MUDr. Bukovský je sklamaný z prístupu novinárov a má dojem, že vo verejnom živote je len málo ľudí, ktorí by tomu, čo sa deje, oponovali. Hovorí, že je absurdné, keď novinári, ktorí by mali ísť cielene a investigatívne do zákutí politických rozhodnutí a pomôcť nám, aby sme sa orientovali, naskakujú k armáde ľudí, ktorí túžia byť klamaní.

Známy dietológ tvrdí, že jednoduché riešenia na zložité problémy neexistujú a tak ako sa obezita nedá riešiť nejakou tabletkou, dnešná situácia sa nedá vyriešiť plošným testovaním. Celoplošné testovanie totiž podľa neho neukazuje spoľahlivo ľudí, ktorí sú infikovaní a teda „nemôžeme hovoriť o chorých a zdravých, pretože chorých a zdravých má určovať diagnostika“ upozorňuje; a dodáva: „antigenový test nie je určený na diagnostiku“.

Bukovský kritizuje aj epidemiologičku Zuzanu Krištúfkovú. Tá podľa neho bagatelizuje nepresnosť testov a dôsledky, ktoré to pre ľudí má. Krištúfková jednoducho každému odporúča 10 dňovú karanténu a s takýmto prístupom má Dr. Bukovský problém. „Toto sú veci, ktoré človek potrebuje predychávať a hľadať ten sever“, hovorí.

Matovičovi hrozí doživotie!, tvrdí Štefan Harabin
Bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin je známy svojimi ostrými vyjadreniami na adresu súčasného premiéra, no teraz zašiel ešte ďalej. Podal na neho trestné oznámenie! Čítať ďalej
27 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Známy lekár sa pustil aj do celoplošných opatrení. Opäť skritizoval povinnosť nosiť rúško aj vonku, vychádzky od 1 do 5 do rána, ale aj obchody, ktoré sú síce otvorené ale vlastne nikto do nich nemôže ísť. I. Bukovský nachádza medzi riešeniami súčasnej vlády mnoho obludných absurdít. Toto už prestáva zvládať.

Nebol by to však Dr. Bukovský ako ho poznáme, keby na záver neprišiel aj s nejakými pozitívnymi informáciami. Uvádza, že má aj dobré správy. Je rád, že už niektorí členovia vlády aj médiá, si všimli niektoré jeho teórie a začali ich propagovať. Ide hlavne o jeho známe presvedčenie o imunite človeka, ktorá hrá významnú rolu pri zvládaní chorôb, je rád, že viacerí si už všimli, aj propagovali dôležitosť vitamínu D či význam výplachov slizníc, ktoré prišli do kontaktu s vírusom. Najdôležitejší faktor je však obezita. V tomto smere je Dr. Bukovský trochu sklamaný, pretože vláda podľa neho neurobila za mesiace žiadnu propagáciu zdravému životnému štýlu. Hovorí, že my už dnes vieme, že obezita vytvára v organizme najlepšie podmienky pre škody, ktoré môže v ľudskom organizme napáchať vírus.

Známy lekár končí svoje video vyslovením nádeje, že sa možno nakoniec pravda prederie na povrch.



Matovičova klauniáda a falošný pocit geniality, aj takto vidia nášho premiéra v zahraničí
Premiér Igor Matovič mal pred voľbami veľa sympatizantov, po nástupe korony sa však ich počty začali pomerne výrazne zmenšovať. Všimli si to aj v zahraničí, kde dokonca predpovedajú pád jeho vlády. Čítať ďalej
27 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.