Igor Bukovský plošné testovanie ignoruje: Testovať sa nepôjdem, nemáme na to dôvod!
25 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Známy slovenský odborník na zdravú výživu Igor Bukovský svojimi názormi pred pár týždňami niektorých ľudí doslova pobúril, teraz je odhodlaný neísť sa testovať,


Igor Bukovský sa zviditeľnil najmä pre svoj názor na pandémiu, pre ktorý dostal stopku aj v niektorých televíziách či rozhlasoch. Netají sa tým, že COVID-19 je banálne ochorenie a celú situáciu zmierňuje. Čo si myslí o plošnom testovaní? Pôjde naň aj on? Viac prezradil denníku Plus jeden deň.
Megalomanský manier alebo hlúposť

Odborník na zdravú výživu vlastný postoj otvorene prezentuje vo svojej relácii na YouTube. Viacerí ľudia ho síce za jeho často šokujúce názory kritizujú, jemu to ale neprekáža a vo svojich radách pokračuje naďalej. Nedávno sa vyjadril aj k celoplošnému testovaniu. „Ak chcete urobiť niečo ako prví na svete, musíte to mať veľmi dobre premyslené, zdôvodnené – a hlavne pripravené. Zrealizovať za krátky čas niečo, čo ešte neurobil, ba ani neskúsil nikto na svete, je alebo megalomanský manier, alebo naivná hlúposť. V jednom aj druhom prípade hrozí celej krajine ešte väčší vnútorný rozkol a medzinárodné fiasko súčasne,“ poznamenal na svojej facebookovej stránke.

Bukovský podáva žalobu na Matoviča
MUDr. Bukovský, PhD., oznámil, že slová premiéra považuje za hrubý zásah do svojich osobnostných práv a podnikne všetky právne kroky, ktoré mu umožňuje právny systém SR. Čítať ďalej
27 | 09 | 2020 | Petra Demková

Na svoje otestovanie nevidí dôvod

„Plošné testovanie nie je možné z 200 rôznych dôvodov. Muselo by sa uskutočniť tak, aby bolo zmysluplné, aby bolo bezpečné a aby prinieslo výsledky, ktoré by sa dali použiť. A najmä, aby nevyvolalo ďalšie prehĺbenie a napätie v spoločnosti a konflikty. Preto treba povedať k tomu aj to, že to sú dôvody, prečo by sa to teda nemalo robiť a malo by to byť zastavené,“ povedal denníku Plus jeden deň Bukovský. „Nie, nepôjdem sa otestovať. Nemám dôvod. A tiež nemám dôvod ani prijímať strašenie a ústavné kroky vlády. To, že sú politici v panike, nie je dôvod, aby som im podľahol aj ja,“ dodal uznávaný, no v poslednom čase viacerými zatracovaný odborník na zdravú výživu.

Bukovský vyzval odborníkov, aby sa postavili proti celoplošnému testovaniu: Skončí to medzinárodným fiaskom!
Premiér by nás mal prestať šikanovať a terorizovat svojimi nápadmi, hovorí Dr. Bukovský. Čítať ďalej
20 | 10 | 2020 | Imrich Kovačič