Matovičovi hrozí doživotie!, tvrdí Štefan Harabin
27 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin je známy svojimi ostrými vyjadreniami na adresu súčasného premiéra, no teraz zašiel ešte ďalej. Podal na neho trestné oznámenie!


Štefan Harabin podal 21. októbra na Igora Matoviča trestné oznámenie za trestný čin nátlaku podľa § § 192 ods. 1), 4) písm. d) Trestného zákona. V prípade uznania viny mu hrozí až doživotie! Informuje o tom webový portál zilina.aktulity.sk.
Matovič nespochybniteľne spáchal trestnú činnosť

Harabin vo svojom stanovisku uvádza: „Dňa 21. októbra 2020 som doručil Generálnej prokuratúre trestné oznámenie na Igora Matoviča za trestný čin nátlaku podľa § 192 ods. 1), 4) písm. d) Trestného zákona. Hoci úradujúca generálna prokurátorka, ale aj všetci šiesti prokurátori nominovaní do voľby na nového generálneho prokurátora majú z úradnej povinnosti (ex offo) stíhať každú trestnú činnosť ktoréhokoľvek páchateľa nech nim je aj Igor Matovič, doteraz tak ani jeden z nich neurobil.

Matovičova klauniáda a falošný pocit geniality, aj takto vidia nášho premiéra v zahraničí
Premiér Igor Matovič mal pred voľbami veľa sympatizantov, po nástupe korony sa však ich počty začali pomerne výrazne zmenšovať. Všimli si to aj v zahraničí, kde dokonca predpovedajú pád jeho vlády. Čítať ďalej
27 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Za čo vlastne doposiaľ berú plat (opretý o nami platené dane) keď si neplnia ani len bazálne a elementárne zákonné povinnosti spojené s výkonom ich funkcie? Ale prečo je to tak? Nevedia o nespochybniteľnej trestnej činnosti Matoviča, ktorú drzo spáchal verejne využijúc hromadne oznamovacie prostriedky a hyenisticky pritom zastrašoval bezbranných ľudí? Alebo vedieť nechcú? Alebo nemajú na to odvahu, silný charakter, odbornú-právnu spôsobilosť? Alebo tí šiesti kandidujúci sa politicky chcú pretlačiť na post generálneho prokurátora?

V právnom štáte by museli už teraz sami dobrovoľne rezignovať z ich doterajších postov. Tým, ale všetci sprítomnili svoju lokajskú poslušnosť i do budúcnosti. Sami si tak dali pečiatku politických nominantov. Nech bude zvolený ktorýkoľvek z nich, nebude nikdy ochrancom Vašich práv, práv obyčajných ľudí, ale bude slúžiť a chrániť pozície korupčno-podvodnej Matovičovej kliky, ktorá ho zvolila“.



 









Harabin varuje policajtov: Neudeľujte pokuty za rúška, lebo trestnoprávne zodpovední budete vy!
Štefan Harabin upozornil policajtov, že udeľovaním pokuty za nenosenie rúšok sa na základe nulitnosti nariadenia budú trestnoprávne zodpovedať. Čítať ďalej
09 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.