Karel Gott a jeho prvé turné na Slovensku: Slováci ho veľmi neprijali, mal výrazný predkus!
22 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Karel Gott sa zapísal do srdca miliónom divákov a to nielen v Česku, ale doslova po celom svete. Slovenská herečka Maja Velšicová však na začiatky Zlatého Slávika spomína s ľahkými rozpakmi, píše portál Šíp.


Karel Gott zomrel vlani 1. októbra na rakovinu, diváci však na ikonu českej pop music nezabúdajú! Hrob speváka je stále ozdobený stovkami kvetov a fanúšikovia sa nemôžu dočkať premiéry filmu Karel, ktorý už musel byť dvakrát kvôli koronavírusu preložený.

Gott si išiel za svojou kariérou už od útlej mladosti a jazdil koncerty nielen v Česku, ale aj v Nemecku či u nás na Slovensku.

Spása pre Dominiku Gottovú: Kto jej ponúkol finančnú pomoc?
Život sa s ňou stále zahráva aj rok po smrti otca Karla Gotta (†80). Sláviková najstaršia dcéra Dominika (47) sama priznáva, že sa jej veľmi nedarí. Naháňa každú korunu a do toho nie je ani zdravotne úplne v poriadku. Možno preto využije ponuku,... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Na prvé Gottove turné zaspomínala herečka Maja Velšicová, ktorá vtedy jeho koncert moderovala! Tá sa s Karlom Gottom zoznámila počas jeho prvého turné na Slovensku. Na akciu herečka dodnes spomína!

„Jeho prvý zájazd na Slovensko, turné s orchestrom Karla Krautgartnera, som moderovala ja. Pamätám si, že vtedy nosil oblek v slivkovej farbe. Bohužiaľ nemám žiadne spoločné fotky, vtedy sa ešte nerobili zo všetkého záznamy ako dnes. Slovenské publikum ho vtedy neprijalo extra srdečne, pretože to bol nový spevák, tenor. Naši ľudia mali radšej Chladila so Simonovou. Samozrejme bol to náš hosť, veľmi sme sa preto snažili, aby sa cítil dobre, takže nakoniec to bolo príjemné,“ prezradila Velšicová pre Šarm.sk.

Jedna vec však uviazla herečke v pamäti a to bol vraj Gottov predkus! „Karel mal nápadný predkus, predné zuby von. Nebolo to počuť pri speve, ale vidieť to bolo. Zaujímavé, že sa z tých čias nezachoval jediný záber. Zrejme sa o to postaral. Čoskoro si potom úsmev nechal opraviť. Zuby mu vytrhli a nasadili umelé,“ šokovala Maja Velšicová!

Vystrihnuté zábery z filmu Karel: Náplasť za odloženú premiéru od vdovy Ivany (VIDEO)
Premiéru filmu Karel musela vdova Ivana Gottová (44) kvôli novým opatreniam vlády odložiť! A tak fanúšikom Karla Gotta (†80) aspoň ukázala vystrihnuté zábery z filmu, píše portál Aha! Čítať ďalej
12 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Pritom samotný Gott túto informáciu za svojho života vyvracal! „Nikdy by som si svoje zuby nenechal vytrhať a nahradiť ich implantátmi. Navyše, ja mám vlastné zuby našťastie zdravé a to je základ,“ tvrdil spevák.

Krásny úsmev mu vraj zubári vytvorili pomocou takzvaných keramických faziet, kedy sa zuby pacienta obrúsia a nasadia sa na ne keramické korunky. Gott sa vtedy netajil tým, že za hollywoodsky úsmev utratil mnoho peňazí. Investícia sa ale rozhodne vyplatila, svojím úsmevom dostával fanúšičky do kolien až do samotného konca.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/20/smutna-sprava-zomrela-carodejnica-z-arabely-jana-andresikova-%e2%80%a079/