Spása pre Dominiku Gottovú: Kto jej ponúkol finančnú pomoc?
18 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Život sa s ňou stále zahráva aj rok po smrti otca Karla Gotta (†80). Sláviková najstaršia dcéra Dominika (47) sama priznáva, že sa jej veľmi nedarí. Naháňa každú korunu a do toho nie je ani zdravotne úplne v poriadku. Možno preto využije ponuku, ktorá jej prišla od veľkej fanúšičky svojho otca.


Ako píše portál Blesk, dohromady ich zviedla veľká náhoda. Dominika prišla v lete k hrobu svojho otca, od ktorého narodenia vtedy uplynulo 81 rokov. A v ten okamih sa na Malvazinkách objavila aj sympatická dáma s kratšími vlasmi v stredných rokoch.

„Pani hovorila nemecky a tiež prišla zaspomínať na otca. Bola dojatá, že ma vidí, a chcela sa so mnou odfotiť. Potom mi ponúkla, že ak potrebujem s niečím pomôcť, že to rada urobí,“ opísala pre portál Aha! Dominika.

Vystrihnuté zábery z filmu Karel: Náplasť za odloženú premiéru od vdovy Ivany (VIDEO)
Premiéru filmu Karel musela vdova Ivana Gottová (44) kvôli novým opatreniam vlády odložiť! A tak fanúšikom Karla Gotta (†80) aspoň ukázala vystrihnuté zábery z filmu, píše portál Aha! Čítať ďalej
12 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


S otcovou fanúšičkou, ktorá býva v Berlíne, sa pred niekoľkými dňami znovu stretla. „Nevylučujem, že jej ponuku prijmem,“ povedala Gottová. Či ide o pracovné miesto alebo napríklad pobyt na jednej z berlínskych kliník, kde by si dala dokopy boľavý chrbát a rozhodený organizmus, ale jasné nie je. „Nechcem teraz o tom hovoriť, musím sa dať do poriadku,“ rozlúčila sa Dominika.

Do minulého leta bojovala so závislosťou na alkohole, ktorú sa jej ale ešte pred skonom otca podarilo odbúrať. Ďalej však Gottová zápasila so závislosťou na liekoch na spanie. Tá u nej pretrvávala ešte do tohtoročnej jari.

V deň prvého výročia smrti jej otca Karla, ktorý po prekonanej rakovine lymfatických uzlín podľahol 1. októbra 2019 akútnej leukémii, bola Dominika v práci. K hrobu sa podľa svojich slov chystá až počas tohto víkendu.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/13/cvancarova-ako-slavna-adele-v-slzach-pre-zosnulu-makulku-%e2%80%a015/