Vystrihnuté zábery z filmu Karel: Náplasť za odloženú premiéru od vdovy Ivany (VIDEO)
12 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Premiéru filmu Karel musela vdova Ivana Gottová (44) kvôli novým opatreniam vlády odložiť! A tak fanúšikom Karla Gotta (†80) aspoň ukázala vystrihnuté zábery z filmu, píše portál Aha!


Tie tvorcovia nastrihali do oficiálneho klipu k snímke, ktorým sa prelína nová verzia Majstrovho hitu Jdi za štěstím. Tú nahral krátko pred svojou smrťou so Symfonickým orchestrom Českého rozhlasu. V rámci vystrihnutých scén je vidieť aj záber z chalupy Gottovcoch, na ktorej Karel škrabe chrbát svojej dcére Charlottke (14).



V inej scéne je zase vidieť, ako z paluby súkromného tryskáča priateľa a mecenáša Leona Tsoukernika (46) sleduje zasnežené Alpy pri svojej poslednej ceste k moru, keď ho kráľ kasín pozval vlani v júni do svojej vily na Sardínii. „Som vďačná, že vám môžeme snáď aspoň trochu pozdvihnúť náladu v tak neistej dobe práve videoklipom k úvodnej piesni Choď za šťastím,“ napísala Ivana Gottová.

Felix Slováček svoj sľub nenaplní: Stále je zadlžený voči manželke Patrasovej!
Tento rok v marci vyhlásil do médií, že chystá veľkú opravu vily v pražských Vršoviciach. Dom, ktorý si pred desiatkami rokmi zaobstarali Dáda Patrasová (64) a Felix Slováček (77), však ďalej chátra a vlhne. Muzikant zmenil plány. „Rekonštrukcia... Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka