Užívatelia sociálnych sietí sú ako drogovo závislí, tvrdí vojvodkyňa Meghan
17 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan (39) prirovnala užívateľa sociálnych sietí k drogovo závislým. Manželka princa Harryho (36) tvrdí, že ona žiadne podobné problémy nemala, hoci používala ako herečka Instagram, Twitter aj Facebook dlhé roky, informuje portál iDnes.


„Existuje len málo vecí na tomto svete, pri ktorých sa ľudia nazývajú užívateľmi. Ľudia, ktorí sú závislí od drog užívajú a rovnako tak sú užívateľmi nazývaní ľudia, ktorí sú na rôznych platformách sociálnych médií,“ uviedla vojvodkyňa Meghan počas online konferencie Most Powerful Women Next Gen.

Hostia, ktorí sa tejto akcie v úlohe divákov zúčastnili, neváhali zaplatiť za sledovanie virtuálneho stretnutia známych osobností a ich posolstva vstupnú čiastku 1 750 dolárov.

A je to tu! Meghan a Harry idú každý inou cestou
Meghan začala uvažovať o pôsobení v politike. Harry (36) však od tejto reality odvracia zrak a ciele vidí úplne inde. Lenže jeho nečinnosť v súvislosti so snahou manželky stať sa politickou osobnosťou by mohla znamenať aj rázne varovanie od... Čítať ďalej
11 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


„Funguje tu akýsi algoritmus, ktorý vytvára túto závislosť. Myslím si, že je to pre veľa ľudí veľmi nezdravé. O ľudí, ktorí sú sociálnymi sieťami vyložene posadnutí, mám naozaj veľké starosti. Zo závislosti sa bohužiaľ stala každodenná súčasť mnohých životov,“ domnieva sa vojvodkyňa zo Sussexu s tým, že ona sama podobný problém nikdy nemusela riešiť.

Na Instagrame je pritom už niekoľko rokov, po prevádzkovaní vlastných súkromných profilov dohliadala posledné roky tiež na takmer denne aktualizovaný oficiálny instagramový účet Sussex Royal, ktorý mala so svojím manželom, princom Harrym do chvíle, kedy sa obaja vzdali kráľovských povinností a odsťahovali sa aj so synom Archiem do Spojených štátov.

V roku 2018, kedy oznámila americká herečka Meghan Markle zasnúbenie s britským princom Harrym, zmazala svoj profil na Instagrame, tam mala vtedy ako hviezda seriálu Kravaťáci takmer dva milióny sledujúcich. Ukončila tiež fungovanie verejných profilov na Twitteri a na Facebooku.

Paničky zo Sussexu? Meghan a Harry vraj plánujú vlastnú reality show!
Pred pár dňami obletela nielen kráľovský svet správa o plánovanej reality show zo života vojvodov zo Sussexu. Tá by mala byť súčasťou lukratívnej zmluvy s Netflixom, pre ktorý budú Meghan (39) a Harry (36) natáčať „pozitívne“ relácie. Ako sa dalo... Čítať ďalej
02 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Koncom septembra porušili britský princ Harry s manželkou neutralitu, keď spoločne vyzvali Američanov na účasť v novembrových prezidentských voľbách.

Za vnuka britskej panovníčky sa Meghan vydala pred dvoma rokmi a pred minulými voľbami v roku 2016 kritizovala vtedajšieho kandidáta Donalda Trumpa za jeho nepriateľské správanie k ženám a rozdeľovanie spoločnosti. Trump, ktorý voľby vyhral, ​​sa o tom dozvedel vlani a povedal, že netušil, že je Meghan protivná.

Od členov britskej kráľovskej rodiny sa tradične očakáva politická neutralita. „Ja pri týchto voľbách v USA voliť nebudem môcť, ale mnohí z vás nevedia, že v Británii som nemohol voliť po celý svoj život. Voľby sa blížia a je dôležité zavrhnúť nenávistné prejavy, skresľovanie informácií a šírenie negatívnych nálad na internete,“ povedal Harry.

Kráľovná sa konečne ukázala fanúšikom monarchie, akosi si však zabudla nasadiť rúško!
Britská kráľovná Alžbeta II. sa nedávno prvýkrát od začiatku pandémie koronavírusu zúčastnila väčšieho verejného podujatia. Navštívila armádne výskumné centrum neďaleko Salisbury. Kráľovná ani princ William, ktorý ju sprevádzal, však nemali počas... Čítať ďalej
17 | 10 | 2020 | Timotej Dudka