Paničky zo Sussexu? Meghan a Harry vraj plánujú vlastnú reality show!
02 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Pred pár dňami obletela nielen kráľovský svet správa o plánovanej reality show zo života vojvodov zo Sussexu. Tá by mala byť súčasťou lukratívnej zmluvy s Netflixom, pre ktorý budú Meghan (39) a Harry (36) natáčať „pozitívne“ relácie. Ako sa dalo čakať, okamžite ich zmietla obrovská vlna kritiky, píše portál Blesk.


Vojvodovia zo Sussexu mali po odchode z kráľovskej rodiny veľké plány. Predovšetkým nadobudnúť vysnívané súkromie, začať nový život a finančne sa osamostatniť. K tomu im viac než štedro pomohla spolupráca so streamovacim gigantom, ktorý ich výmenou za programy pre rodičov a deti obohatí o 150 miliónov dolárov.

Tajomná zmluva sa stala témou číslo jeden aj v Buckinghamskom paláci. Kráľovná Alžbeta II. (94) sa totiž chcela uistiť, že spolupráca nijako nepoškodí jej značku.

Dráma Alžbety II: Kráľovná prišla o svoj zámorský majetok!
Ďalšia dráma v britskej kráľovskej rodine! Tentoraz kráľovná Alžbeta II. (94) prichádza o zámorskú krajinu, konkrétne o rajský ostrov Barbados. Miestne úrady oznámili, že sa počas niekoľkých mesiacov zbavia suverenity monarchov a zo svojej krajiny... Čítať ďalej
26 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Podľa niektorých zahraničných zdrojov plánujú Meghan s Harrym pod záštitou svojho nového zamestnávateľa vytvoriť reality show, ktorá by sa točila okolo ich slobodného, nikým neobmedzeného života v Kalifornii. Okrem iného by sa v relácii mali objaviť aj zábery z posledných dní v kráľovskej rodine.

Zo všetkých kútov sveta, predovšetkým Harryho rodnej Británie, sa takmer okamžite zdvihla vlna nevôle a jej ozvena sa dostala až k manželskému páru. Tí krátko nato skrze svojho hovorcu informácie stručne dementovali: „Vojvoda a vojvodkyňa sa nebudú zúčastňovať žiadnej reality show.“

Hovorca Netflixu dodatočne uviedol, že dvojica teraz pracuje na niekoľkých projektoch, ako je napríklad dokument o prírode alebo animovaný seriál oslavujúce ženy, bližšie informácie však neposkytol a rovnako tak nevyvrátil zvesti o možnej reality show. Ak by sa Sussexovia predsa len rozhodli nasťahovať k sebe štáb s kamerami, návrat do kráľovských radov by im bol už navždy zakázaný.

Infúzia s krvou Michaela Jacksona ide do dražby: Biológ prezradil, či je z nej možné vytvoriť klon
Michael Jackson, ktorý v roku 2009 zomrel vo veku 50 rokov, po sebe na tomto svete zanechal veľa vecí, ktoré by chceli jeho fanúšikovia vlastniť. Zatiaľ čo sa už niektoré úspešne vydražili, teraz ide do dražby zrejme najbizarnejší kúsok, píše... Čítať ďalej
27 | 09 | 2020 | Timotej Dudka