Nešťastná Helena Vondráčková: O čo všetko prišla?
17 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Helena Vondráčková prišla v posledných dňoch nielen o prácu. Speváčka stratila tiež možnosť komunikovať s časťou svojich fanúšikov! Jasne však dala najavo, že to tak nemieni nechať, píše portál Stras24.


Speváčka Helena Vondráčková prežíva v poslednej dobe náročné chvíle. Kvôli vládnym nariadením musel jej manažment presunúť naplánované októbrové koncerty. Okrem práce navyše prišla aj o jeden zo svojich profilov na sociálnych sieťach.

„Moji verní fanúšikovia, s poľutovaním vám musím oznámiť, že som po nejaký čas nedostupná na sieti Instagram. Z doteraz nevysvetlených dôvodov bol z tejto siete odstránený môj oficiálny profil,“ oznámila speváčka na svojom facebooku.

Helena Vondráčková na dovolenke: To je ale úlovok! (FOTO)
Speváčka Helena Vondráčková (73) si leto užíva plnými dúškami! S manželom Martinom Michalom vyrazila na obľúbené miesto, kde trávi dovolenku každý rok. Dokonca sa pochválila svojím luxusným úlovkom, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
14 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Vondráčková ale dala jasne najavo, že to nemieni nechať len tak! „So svojím tímom robím všetko preto, aby došlo čo najskôr k náprave a k opätovnému sprevádzkovaniu môjho instagramového profilu,“ dodala speváčka, ktorá teraz na komunikáciu s fanúšikmi využíva iba Facebook, YouTube a webové stránky.

Jej manžel a manažér Martin Michal navyše kvôli obmedzeniam dopadajúcim na kultúru ostro kritizuje vládu. „Ak vláda pripravuje kompenzácie v kultúre, je to fajn. Pokiaľ ich pripravuje vo výške 70%, už to tak fajn nie je. Prijatým opatreniam od pondelka vcelku rozumiem a chápem ich. Avšak týždeň pred tým zakázali spev, čomu nerozumiem a smejú sa nám všetci. Jeden spevák a zboristky nie je zbor Alexandrovcov. To isté platí pri futbale, hokeji a podobne,“ píše na facebooku producent.

Karel Gott miloval humor: Aké boli jeho najobľúbenejšie vtipy?
Ak sa mu niečo nedalo uprieť, bol to zmysel pre humor. Karel Gott miloval najmä židovské anekdoty, ktorými pravidelne obšťastňoval poslucháča Českého rozhlasu. Tu sú jeho najobľúbenejšie vtipy, na ktoré budú fanúšikovia spomínať ešte veľmi dlho,... Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | Timotej Dudka