Čo robili v karanténe? Zagorová s Margitom majú veľké plány!
12 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Obaja mali koronavírus a obaja museli byť v karanténe. Štefan Margita ju mohol tráviť doma, Hana Zagorová si chvíľu pobudla v nemocnici. Teraz už sú v poriadku a chystajú veľké veci, píše portál Šíp.


Hana Zagorová a Štefan Margita mali byť hosťami Show Jana Krausa už dávno, ale pozitívny test na koronavírus im v tom zabránil. Hanu Zagorovú dokonca museli odviesť kvôli vážnym príznakom do nemocnice, zatiaľ čo Margita mohol byť v karanténe doma.

Po tom, ako sa Zagorová vrátila domov, pracovali vo voľných dňoch na tom, čo ich baví. „Natočili sme a vydali nový album Konečne spoločne. To malo byť sprevádzané celým koncertovým turné, ktoré už asi nikdy nedáme dokopy,“ smútila Zagorová u Krausa v relácii a následne prezradila ich plány.

Hana Zagorová (74) sa musí po prepustení z nemocnice opäť vrátiť! „Môže za to tá mrcha...“
Fanúšikovia o ňu mali pochopiteľne strach, a tak to sú práve oni, komu speváčka Hana Zagorová (74) posiela prvý odkaz po prepustení z nemocnice, informuje portál Blesk. Čo presne povedala? Čítať ďalej
12 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Takže bude len jeden veľký koncert v máji budúceho roka. Ale tá doska, ktorú sme si vymysleli, nám prišla strašne vhod. Pretože v čase, keď sme museli sedieť doma a mali zrušené všetky koncerty, sme sa tešili aspoň z toho, že sa môžeme učiť a pracovať na tom,“ rozžiarila sa.

Spoločne doteraz nevystupovali, pretože Zagorová to odmietala. „Myslím si, že Zagorová manželka je iná ako Zagorová speváčka. Štefan je úžasný manžel, ktorý všetko zariaďuje, od leteniek po čokoľvek, čo sa pokazí v domácnosti, a ja sa len spokojne pozerám,“ konštatovala Zagorová.

Hana Zagorová je v nemocnici nakazená koronavírusom. Manžel je v domácej liečbe
Hana Zagorová (73) v posledných dňoch zrušila niektoré vystúpenia. Po tom, čo bulvár špekuloval o vážnom ochorení, speváčka s manželom potvrdili, že sú nakazení koronavírusom, informuje portál iDnes. Čítať ďalej
05 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Zrazu príde koncert a ja budem chcieť určovať, aký bude program. Neviem, či mu to nebude vadiť,“ tvrdí. Z toho Margita obavy nemá. „Popáci sú zvyknutí, že si urobia vlastný program, a potom si robia na pódiu, čo chcú a čo uznajú za vhodné. To ja nemôžem, ja môžem maximálne režisérovi odporovať tým, že poviem, že sa v tom necítim,“ vysvetľuje Margita, pre ktorého to bude tentokrát iné.

Pred koncertom sa obaja rozcvičujú doma. „Je to taký rituál, ktorý praktizujem celý život. A možno preto sú moje hlasivky v dobrom stave,“ myslí si speváčka, ktorá je rada, že už je konečne zdravá.

Nová drahá liečba z Ameriky: Hryca s leukémiou lieči doktorka, ktorá predĺžila život Gottovi!
Herec Andy Hryc (70) bol šesťdesiat dní v nemocnici, kde zvádzal ťažký boj s leukémiou. Momentálne je doma, ale liečba pokračuje. Dohliada naň lekárka, ktorá Karlovi Gottovi (†80) predĺžila život o dva roky, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka