Hana Zagorová je v nemocnici nakazená koronavírusom. Manžel je v domácej liečbe
05 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Hana Zagorová (73) v posledných dňoch zrušila niektoré vystúpenia. Po tom, čo bulvár špekuloval o vážnom ochorení, speváčka s manželom potvrdili, že sú nakazení koronavírusom, informuje portál iDnes.


„Naši milí, nechceli sme vás zaťažovať našimi starosťami. Áno, obom nám vyšli pozitívne testy na covid. Nech sa to nemusíte dozvedať z rôznych nafúknutých špekulácií. Štefan je v domácej karanténe s ľahkým priebehom a Hanka z dôvodu vysokých teplôt v nemocnici. Verte, že robíme, čo môžeme a čoskoro sa s vami uvidíme,“ stojí vo vyhlásení manželského páru, ktoré zverejnili na stránkach speváčky a na sociálnych sieťach.

Nešťastná Hanka Zagorová: Korona zabije kultúru!
Hanke Zagorovej dochádzajú slová a hrnú sa jej slzy do očí, keď vidí, aké následky bude mať pandémia koronavírusu na kultúru, píše Expres.cz. Čítať ďalej
16 | 05 | 2020 | Peter Haluza


Hana Zagorová a Štefan Margita boli 19. augusta na oslave kamaráta, ako dokazujú príspevky na sociálnych sieťach. Speváčka o týždeň neskôr na to zrušila vystúpenie v Prostějove. Podľa organizátorov to bolo kvôli zdravotným problémom.

V stredu sa mala Hana Zagorová spolu s manželom objaviť v Show Jana Krausa, ktorá oslavuje 10 rokov. Opäť sa ospravedlnila. „Pani Hana Zagorová natáčanie zrušila, pretože bola prechladnutá. Dohodli sme sa, že ako hosť príde v polovici septembra,“ uviedol Filip Budak z FTV Prima, ktorý má talkshow na starosti.

Blesk informoval, že Zagorová je teraz vážne chorá a fanúšikovia a kamaráti o ňu majú strach. Redakcia iDNES.cz oslovila samotnú speváčku, na zaslanú SMS správu však nereagovala.

Premiéra dokumentu Meky o Žbirkovi: Jakubiskova manželka Deana dorazila i s nohou v sadre!
Dokument o živote Mekyho Žbirku (67) sa konečne dočkal premiéry a mieri do kín. Slávnostnú projekciu v kine Lucerna si nenechala ujsť ani Deana Horváthová (62), aj keď má nohu v sadre a musí chodiť s pomocou barle, píše portál... Čítať ďalej
05 | 09 | 2020 | Timotej Dudka