Najvášnivejšie milenky Karla Gotta: Erotika v mercedese a žiarlivé scény!
09 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Iste, s Ivanou Gottovou, rodenou Macháčkovou, bol Karel Gott takmer dvadsať rokov, ale než sa usadil, stihol si poriadne užiť s mnohými ženami. Jednou z nich bola aj Taťána Smutná, s ktorou si dokazovali vzájomnú lásku aj v mercedese. Pri tom ich však načapala spevákova vtedajšia priateľka, píše portál Šíp.


Niektoré ženy sa v Karlovom živote len mihli, iné v ňom zanechali stopu. Veľmi divokou milenkou bola napríklad Marika Sörösová. Bola mladá, krásna, temperamentná a nielen pre Gotta veľmi atraktívna. Keď vstúpila do miestnosti, každý si ju všimol. To robilo Majstrovi pochopiteľne radosť.

Pôvabná Slovenka to vedela, ale napriek tomu cítila, že má Karel navrch. Neskôr v knihe Keď milenky plačú opísala, ako ich vzťah vyzeral v praxi. „Milovali sme sa všade. Najradšej v obývačke jeho domu. Z perzského koberca som mala pekne odreté kolená,“ smiala sa vtedy Marika, ktorá v tom čase fotila napríklad akty do pánskych časopisov.

Marika Gombitová spomína na posledné objatie s Karlom Gottom! Osobné stretnutie u nej doma?!
Výročie skonu legendárneho Karla Gotta sme si pripomenuli aj na Slovensku. Tunajších hudobníkov s ním počas rokov spolupracovalo mnoho. Zaspomínať na neho mohla aj Marika Gombitová, píše portál Stars24. Čítať ďalej
07 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


FB/(Fotoalbum Marika Sörösová)


„Karla som zvádzala. Keď napríklad telefonoval, robila som mu striptíz, až musel hovor ukončiť, ako bol vzrušený. Potom ma naháňal po dome,“ opisovala v knihe. V tú dobu však už vedela, že ju Karel podvádza. Jeho občasná nevera ju vytáčala a nútila robiť scény.

V knihe Z tajného denníčka Mariky S. potom popisovala aj iné sexuálne scény. Niekedy sa Karel správal ako maškrtný kocúr, keď vtedy 22-ročná Marika klepala rezne. Zvyčajne potom večeru nedokončila. Inokedy zase mali sex na zadnej sedačke auta, a to aj bez ohľadu na to, že v ňom práve sedel vodič, píše sa v knihe.

Gott mal skrátka apetít a Marika taktiež. Aj preto mu vo vzťahu príliš neverila. Vedela, že na monogamiu zrovna moc nie je. Často vraj volala po hoteloch, keď bol preč, či tam naozaj spí. K žiarlivosti však mala najväčší dôvod, keď stretol Taťánu Smutnú.

Odvrátená tvár slávy Karla Gotta: „Zaplať 3 milióny, lebo ťa zabijem!“
Nebol len oslavovanou hviezdou, okúsil aj tienistú stránku popularity! Napríklad keď mu neznámy vydierač kázal zložiť 3 milióny korún na odpočívadle, inak ho zlikviduje. Karel Gott (†80), od ktorého smrti uplynul rok, bol terčom vydierania. Alebo... Čítať ďalej
04 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


S tou sa zoznámil už v roku 1999. Bola ďaleko pokojnejšia ako Marika, čo vtedy už starnúcemu spevákovi začalo vyhovovať viac. Taťána bola vtedy zadaná ba dokonca vydatá. Jej manželom bol dietológ z Nemecka, s ktorým sa neskôr rozviedla.

Gott sa so Smutnou stretol náhodne počas rokov niekoľkokrát. Obaja to nevydržali a stali sa z nich milenci. Keď spolu zrovna zažívali veľmi intímne chvíle v Gottovom mercedese, zazrela to Marika, s ktorou spevák v tej dobe stále bol.

Moc športovo to teda nevzala. Bola tak nahnevaná, že mu odtrhla spätné zrkadlo od auta. Aj preto sa o nej traduje, že je zo všetkých Karlových žien nejtemperamentnejšia. Žiadna iná mu takú scénu na verejnosti neurobila. Gott si však musel strážiť imidž vrelého gentlemana a nemohol si dovoliť škandály.

Darinka a Gott po ich duete Zvonky Štěstí: Moment, ktorým vytočila Karla!
Vôbec prvýkrát Dara Rolins (47) prehovorila o tom, čím najviac vytočila Karla Gotta (†80). V najnovšom vydaní časopisu Forbes odhalila, že ako šestnásťročná vychádzajúca hviezdička odmietla podpísať zmluvu v Nemecku, ktorú jej spevák zariadil.... Čítať ďalej
04 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Gott dal neskôr Taťáne prednosť a začali spolu tráviť čas. Bola inteligentná a zaistená. Karel do nej nemusel investovať a to mu vyhovovalo. Smutná sem tam hrala na piano a Karel jej rozprával svoje šialené historky.

Láska ale neskôr vyprchala. Na ich dobrom vzťahu to však nič nezmenilo. Vždy si totiž rozumeli ako ľudia. Karel ju dokonca zoznámil s Ivanou, ktorú si neskôr vzal a už s ňou zostal do konca života.

Studenková šokovala divákov! Čo to preboha predviedla?!
Zdena Studeková (66) je častým hosťom najrôznejších relácií plných zábavy. Krásna vyzretá herečka totiž vie často prekvapiť tým, čo vypustí z úst, ale aj tým, čo vie predviesť, píše portál Aha! Čítať ďalej
08 | 10 | 2020 | Timotej Dudka