Ataky na Kollárovu osobu pokračujú
08 | 10 | 2020 I Aneta Leitmanová

Útoky v istých médiách na predsedu parlamentu neustávajú. Je za tým strach niektorých ľudí z pripravovaných noviel a zákonov, ktoré by im mohli pekne „zavariť“?


Je to až na počudovanie, že isté vybrané médiá vo svojich útočných článkoch proti Kollárovi stále pokračujú. Každý týždeň sa snažia vytiahnuť a zverejniť nejakú pikantériu. Môžeme sa len dohadovať, či má z toho dotyčná redakcia „plezír“, alebo je to snaha o vytvorenie printovej obdoby nekonečných telenoviel. Nedá sa však ani vylúčiť, že ide o niečiu objednávku.
Komu stúpil Kollár na otlak?

O jednej veci v prípade nemenovaného spoločensko – bulvárneho týždenníka nemožno pochybovať. O dvojakom metri pri redaktorskej práci a zverejňovaných informáciách. Zatiaľ čo na svojich stránkach o Kollárovi už pomaly vzniká seriál podobný argentínskej telenovele, predsedu novovzniknutej strany Hlas, Petra Pellegriniho by ste tam za posledné týždne a mesiace hľadali len veľmi ťažko.

Krajčího personálna politika je netransparentná a v rozpore so sľubmi
Kým minister zdravotníctva Marek Krajčí rad za radom odvoláva šéfov nemocníc, na ministerstve si vo vysokých funkciách necháva totálne nedôveryhodné osoby. Čítať ďalej
08 | 10 | 2020 | Ivan Brožík


Určite by sa dalo nájsť aj v súkromí pána Pellegriniho veľa zaujímavého. V jeho prípade však drží týždenník „bobríka mlčania“. Do očí bijúci nerovnaký prístup k týmto politikom už dlhšie vyvoláva dohady o možnej dohode medzi týždenníkom (či vydavateľstvom, pod ktoré týždenník patrí) a staronovými smerákmi.
Prečo práve Kollár?

Prečo je práve Boris Kollár v hľadáčiku týchto štvavých médií? Obavy niektorých jedincov alebo skupín z prípadných rozhodnutí predsedu parlamentu môžu byť oprávnené. Len pred pár dňami predstavili premiér spolu s Kollárom návrh na zmenu zákona o verejnom obstarávaní. Veľmi aktívne sa pracuje údajne aj na zmene stavebného zákona. Novely týchto zákonov, ktoré by mali ísť do parlamentu ešte do konca tohto roka sú, okrem iného, dôležitým krokom k výstavbe nájomných bytov.

Smerák Stromček požičal svojmu kamarátovi milióny na kúpu portálu Zoznam a bulváru Topky
Začiatkom leta bol oznámený jeden z najväčších slovenských mediálnych obchodov posledných rokov. Spoločnosť Slovak Telekom sa rozhodla predať dcérsku spoločnosť Zoznam aj s bulvárnym webom Topky. Čítať ďalej
08 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Po ich prijatí už projektu štátnych nájomných bytov nebude stáť nič v ceste a idea hnutia Sme rodina, ktorej mnohí neverili a vysmievali sa z nej, môže byť veľmi rýchlo premenená na skutočnosť. A to sa nemusí každému páčiť. V súčasnej ekonomickej kríze spôsobenej pandémiou bude po týchto bytoch pravdepodobne obrovský dopyt, čo bude ceny bytov na realitnom trhu tlačiť výrazne dole. Mnohí developeri ešte len teraz zaplačú...

Trochu nadsadene by sa dalo povedať, že kým bude v určitom médiu o Kollárovi vychádzať „seriál“, je to neklamný znak toho, že sa niečo veľké chystá a že sa toho niekto poriadne bojí. Bez vánku sa totiž ani lístok nepohne. Tu však vidíme už poriadny vietor.

Chodiaca reklama na zbrojovku - Peter Pellegrini
Na prvý pohľad "bondovsky" vyzerajúci sympaťák, na druhý už zamyslenie - smie verejne činný politik takto okato propagovať súkromnú firmu? Čítať ďalej
08 | 10 | 2020 | Ivan Brožík