Koaličný partner podrazil predsedu vlády
27 | 09 | 2020 I Ivan Brožík

V relácii TA3 V politike sa poslanec koaličnej strany Za ľudí Miroslav Kollár verejne ospravedlnil Mariánovi Balázsovi za premiérove výroky na jeho adresu.


Zároveň však dodal, že náladám v spoločnosti neprospieva ani to, ako pán poslanec Blaha komunikuje s predsedom vlády a naopak. Poslanec Ľuboš Blaha za Smer k tejto téme povedal, že ide o "prerážanie dna".


Ide o vyjadrenie Igora Matoviča na sociálnej sieti v tomto znení - "Marián Balász. Tento primitív sa v roku 2016 silou-mocou tlačil na kandidátku OĽANO ... silou-mocou chcel byť v prvej päťke ... a priznávam, že som sa ho zastával do poslednej možnej chvíle pred odovzdaním kandidátok ... len naša výberová komisia mi dosť rázne povedala, že nemá na to mentálnu výbavu a zásadne s tým nesúhlasia," začal svoj status Matovič.

K opatreniam proti epidémii Miroslav Kollár pripomenul všetky nedostatky, s ktorými nová vláda prebrala v krízovej situácii vedenie štátu. "To čo hovorí pán Blaha, nesedí s faktami", povedal na adresu klasických klišé výrokov poslanca Blahu k téme o okrádaní dôchodcov a spol.

V ďalšej časti relácie sa Ľuboš Blaha ospravedlnil "pani Matovičovej" za výraz "biela kobyla".

Blaha prirovnal Matovičovu manželku k bielej kobyle, premiér na neho vytiahol „mydlenie barana“ (VIDEO)
Parlamentná hodina otázok sa vo štvrtok zmenila na ostrú slovnú prestrelku plnú invektív. Ľuboš Blaha obvinil premiéra, že sa pri svojich podvodoch skrýva za ženské sukne a Matovič mu to vrátil aj s úrokmi. Vrcholom jeho reakcie bolo poníženie... Čítať ďalej
25 | 09 | 2020 | Natália Sollárová