Infúzia s krvou Michaela Jacksona ide do dražby: Biológ prezradil, či je z nej možné vytvoriť klon
27 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Michael Jackson, ktorý v roku 2009 zomrel vo veku 50 rokov, po sebe na tomto svete zanechal veľa vecí, ktoré by chceli jeho fanúšikovia vlastniť. Zatiaľ čo sa už niektoré úspešne vydražili, teraz ide do dražby zrejme najbizarnejší kúsok, píše portál Extra.


Mnohí fanúšikovia Michaela Jacksona by túžili mať doma niečo z jeho vlastníctva. Či už časť oblečenia, alebo napríklad tanier, z ktorého jedol. Teraz ide však do aukcie infúzna kanyla, v ktorej je zaschnutá krv popového kráľa.

Do predaja tento podivný predmet ponúkla Michaelova sesternica Marsha Stewartová, ktorá tvrdí, že ide o poslednú kanylu, ktorú mal Jackson pred svojou smrťou zapichnutú v ruke. Ona sama ju len pár dní po skone svojho bratranca vzala a odniesla z jeho spálne. Dôvod, prečo infúziu vzala, vysvetlila jednoducho.

„Toto je to posledné, čo zasahovalo do jeho tela, než zomrel. Je na tom jeho DNA, a to je dôvod, prečo som to odniesla z domu - jeho krv,“ uviedla Marsha v príspevku, v ktorom opisuje dražbu.

Michael Jackson nie je vo svojom hrobe! Ako sa to týka údajnej pedofílie Kráľa popu?
Hrob Michaela Jacksona je síce upravený, dobre sa o neho starajú, ale niečo s ním predsa len nie je v poriadku. Počkať! Chýbajú v ňom predsa pozostatky Kráľa popu! Jeho telo údajne nechali tajne spáliť. Prečo? Kvôli jeho zvrhlostiam, píše portál... Čítať ďalej
01 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Téma dražby infúznej kanyly sa dostala aj na americká diskusné fóra, kde niekoľkokrát zaznela otázka, či si prípadný kupec bude môcť kráľa popu naklonovať. Odpoveď na túto otázku priniesol uznávaný biológ Jan Zrzavý. Kupec má len minimálnu šancu na to, že vďaka spevákovej krvi bude mať vlastného Jacksona.

„Keď bude mať veľké šťastie, bude mať DNA. Tú by potreboval dať do vajíčka a to vajíčko do maternice - avšak aby to bol Michael Jackson, musí to byť vajíčko a maternica Katherine Jacksonovej, ktorá už má však 90 rokov a už by som s ňou v tomto smere moc nepočítal,“ vysvetlil Zrzavý.

„Avšak keby sa to podarilo, bude mať o 9 mesiacov neskôr novorodenca, a ak ho bude dajme tomu 15 rokov vychovávať ako Michaela Jacksona, čo neviem, ako sa dá zariadiť, bude mať niekedy okolo roku 2040 približnú kópiu Michaela Jacksona. K čomu mu bude, neviem,“ doplnil popredný český biológ.

Recept na mladistvý vzhľad podla 51-ročnej Jennifer Lopez
Jennifer vyzerá posledných dvadsať rokov rovnako dobre. Pritom si herečka dopriala aj materstvo a nie je ani VIP zákazníkom žiadnej zo známych kliník plastickej chirurgie. Zadarmo jej krása ale rozhodne nie je, píše portál Kinotip2. Čítať ďalej
27 | 09 | 2020 | Timotej Dudka