Rytmus a Jasmina ukázali rodinnú idylku: Rapper si nepraje jednu vec!
25 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Rytmus je otcom niečo cez rok. S touto rolou sa evidentne rýchlo zžil a tiež si ujasnil priority. Vzhľadom k svojim životným skúsenostiam má úplne jasno o tom, ako chce syna vychovávať, píše portál Stars24.


Život rappera Rytmusa sa v posledných rokoch zásadne zmenil, na čom má najväčšiu zásluhu jeho životná partnerka. Čoskoro to budú dva roky, čo sa s Jasminou Alagič zasnúbil, následne oženil a stal sa otcom ročného chlapčeka Sanela.

Tomu síce fanúšikovia páru stále nemohli pozrieť do tváre, na fotografiách sa však s rodičmi objavuje. „Vlastná rodina ti vytvorí stenu proti všetkému ostatnému. Pochopíš, že to všetko za ňou je oveľa menej dôležité,“ okomentovala balkánska moderátorka Jasmina najnovšiu snímku na svojom Instagramovom profile.



Kontroverzne vnímaný hudobník momentálne rodine a výchove syna venuje veľa času. V jednom z rozhovorov, ktoré v posledných dňoch poskytol, dokonca prezradil, aký je jeho prístup.

„Určite sa budem snažiť, aby neprežíval to, čo som si musel prežiť ja. Budem sa zaujímať o to, čo má rád, a budem ho v tom podporovať. Nerád by som ho demotivoval, aby potom na mňa spomínal tak, ako ja spomínam na svojich rodičov,“ zveril sa Rytmus webu aktualne.cz.

Statočne bojujúca moderátorka Aneta Parišková: Kedy sa dozvie konečný verdikt?
Moderátorka spravodajstva Aneta Parišková (47), ktorá už niekoľko dlhých mesiacov zápasí s rakovinou, je naozaj statočná bojovníčka. Ani po všetkých chemoterapiách nestráca svoj široký úsmev. Nedávno oznámila, že intenzívnu liečbu má za sebou, a čo... Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Timotej Dudka