Eva Holubová ukázala svoj druhý domov na Sicílii! Luxus? Ten tu nečakajte!
20 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Eva Holubová (61) si pred rokmi obľúbila slnečnú Sicíliu, dlho neotáľala a kúpila si tam malebný domček. Avšak nie je to žiadna vila s bazénom, naopak si zámerne zaobstarala olúpaný domček, ktorý zapadá do miestneho „chudobného folklóru,“ píše portál Blesk. 


Aj keď si každý pod slovom domček na Sicílii predstavuje honosnú vilu za milióny, tak opak je pravdou. Domčeky alebo apartmány na talianskom ostrove stoja bagateľ. Trebárs v malebnom mestečku Sambuca sa predávajú domy za obyčajné euro. Má to jediný háčik, majitelia musia dať svoju nehnuteľnosť počas troch rokov do pucu.

Eva Holubová svoj druhý domov za euro zrejme nekúpila, ale podľa jej okolia sa vošla do 4 000 eur. Nie je to žiadna hacienda na chválenie sa, naopak je to typické bývanie miestnych obyvateľov, a to má herečka veľmi rada.



„Nežijem v Palerme a už dávno nie som dievča. Som žena z oveľa menšieho sicílskeho mestečka a som tu šťastná. Prišli sme neskoro, stačili sme sa privítať iba s najbližším susedom. Teším sa na ranné Bon giorno, ktorým začíname každý deň, vstávame obaja skoro. A lúčime sa Bona note,“ okomentovala svoj príchod do svojho talianskeho príbytku.

Na ostrov sa vydali autom s dcérou Karolínou a cesta nebola ľahká. Kvôli únave často prespávali v aute, takže im to zabralo okolo dvadsať hodín.

Šokujúce: Michal David prestával dýchať, momentálne je na prístroji!
Šesťdesiatročný hudobník je síce stále samý úsmev, v súkromí má však veľké trápenie. Musel kvôli tomu dokonca navštevovať expertov v spánkovom laboratóriu, ktorí okamžite prijali potrebné opatrenia vo forme dýchacieho prístroja, portál... Čítať ďalej
19 | 09 | 2020 | Timotej Dudka