Neuveriteľné! Inkontinentný pedofil nepôjde do väzenia. Príčina vás šokuje
16 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Obézny inkontinentný (neschopný udržať moč alebo stolicu – pozn. red.) bývalý učiteľ (61) z Austrálie je stíhaný a usvedčený z pedofílie, pretože mal sexuálne zneužívať malých chlapcov. Kvôli svojej hmotnosti ale nebude v base ani jediný deň! Do väzenia ho totiž nemajú ako previesť, píše o tom český portál blesk.cz.



Ťažké stavy obetí

Peter John O'Neill zneužil niekoľko chlapcov počas výučby v Tasmánii medzi rokmi 1980-1991, kde na troch školách vyučoval umenie. Jeho obete mali medzi 10 až 15 rokmi. „Sudca Alan Blow uviedol, že O'Neill nenávratne ovplyvnil dospievania obetí, mnohé z nich majú dodnes problémy spájajúce sa s úzkosťou, bezdomovectvom, neschopnosťou nájsť si prácu, depresiami a drogami,“ uvádza český Blesk.

Jednému z chlapcov, keď ho O'Neill súkromne doučoval, bolo vtedy iba desať rokov. Pri jedom z výletov, počas divokej búrky, mu mal chlapec povedať, že sa bojí. Pedofil mu najskôr poskytol masáž chrbta, potom ho sexuálne zneužil. O'Neill, ktorý teraz žije v Canberre, sa priznal k šiestim prípadom nedôstojného zaobchádzania a jednému penetrálnemu sexuálnemu zneužitiu dieťaťa.
Zachránila ho obezita

Jedna z obetí, ktorej bolo vtedy 15 rokov, uviedla, že ju O'Neill prinútil objať ho v posteli, keď bol chorý. Nasledovalo zneužitie, ktoré obeť nahlásila až 40 rokov potom. Dôvodom bolo jeho presviedčanie mužom, že si za to mohol sám.

Vo veku 54 rokov zomrel „Psycho trpaslík“ z legendárnej partičky Jackass!
Na svete je o jedného kaskadéra, schopného neuveriteľne bláznivých kúskov, menej. Stevieho Lee (†54) poznali predovšetkým fanúšikovia kaskadérskeho zoskupenia Jackass a tiež wrestlingu. Príčina smrti ani nie 150 centimetrov vysokého wrestlera nie... Čítať ďalej
15 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Sudca Blow síce O'Neilla uznal vinným, napokon mu ale dal iba podmienečný trest. Neexistuje totiž žiadny spôsob, ako ho previezť do Tasmánie. Pedofil má totiž hmotnosť 140 kíl, nedokáže udržať moč, trpí ťažkou degeneráciou chrbtice, spinálnou stenózou, chronickými bolesťami a spánkovú apnoe. Má opatrovateľa na plný úväzok a potrebuje pomoc aj pri vstávaní, umývaní a ďalších prvkoch základnej hygieny. „I keď mu nemôžem uložiť trest, ktorý by si zaslúžil, je jeho život pravdepodobne oveľa nešťastnejší než životy väčšiny väzňov,“ povedal podľa českého portálu v stredu Blow na Najvyššom súde v Hobarte.
Nemožné ho zavrieť

O'Neill nie je schopný cestovať bežnými rokmi ani autom na väčšiu vzdialenosť, špeciálna lekárska doprava by ho vyšla na zhruba 33 600 eur. Nemôžu ho tiež zavrieť v inom štáte a nemá ani peniaze na zaplatenie odškodnenia. Domáce väzenie je podľa sudcu taktiež k ničomu, pretože postarší muž nie je schopný opustiť svoj dom bez pomoci. Pôvodný rozsudok piatich rokov vo väzení tak bol úplne zrušený.

Trump použil v kampani obrázok ruského lietadla
V Trumpovej predvolebnej kampani „Podporte naše jednotky“ sa objavila ruská stíhačka i útočná puška. Uviedol portál Gazeta.ru. Čítať ďalej
15 | 09 | 2020 | Imrich Kovačič