Pilot, ktorý sa stretol s UFO, tvrdí, že objekt sa dopustil „vojnového aktu“
14 | 09 | 2020 I Marek Molnár

Jeden z bývalých stíhacích pilotov, ktorý sa v roku 2004 stretol so záhadným lietajúcim objektom pri pobreží Kalifornie, hovorí, že neidentifikovaný objekt sa pri nevysvetliteľnom stretnutí dopustil „vojnového aktu“, informuje portál RT.


Veliteľ David Fravor bol svedkom toho, ako neidentifikovaný objekt vykonal mimoriadne vzdušné manévre, aké nedokáže žiadna známa ľudská technológia, v novembri 2004. Bývalý pilot amerického námorníctva uviedol, že objekt je odlišný od všetkého iného, ​​s čím sa kedy stretol.

Po zistení anomálií radaru bol vyslaný veliteľ Fravor na vyšetrenie oblasti. Za ním nasledovali ďalší piloti, ktorí úspešne zaznamenali zábery. Video uniklo v roku 2017 predtým, ako ho začiatkom tohto roka odtajnil Pentagón.

Fravor rozpísal zmätené stretnutie v rozhovore s vedcom Lexom Fridmanom z Massachusetts Institute of Technology. "Toto nie je ako, videli sme to a bolo to preč, alebo videl som svetlá na oblohe a je to preč - túto vec sme sledovali počas dňa so štyrmi vyškolenými pozorovateľmi," spomínal Fravor.

Druhá vlna? Surferka, ktorá mala pozitívny test na Covid-19, bola zatknutá za porušenie karantény (VIDEO)
Zatiaľ nemenovaná žena bola v Španielsku zatknutá za to, že porušila karanténu a išla surfovať na verejnú pláž, a to aj napriek pozitívnemu testu na Covid-19, informuje portál RT. Čítať ďalej
13 | 09 | 2020 | Marek Molnár


Bývalý pilot uviedol, že kedykoľvek sa pokúsil priblížiť k objektu, tak zrýchlil a za menej ako sekundu bol preč. "Pamätám si, ako som povedal chlapíkovi na mojom zadnom sedadle: 'Kamarát, neviem ako ty, ale ja som dosť vystrašený.'"

Po pristátí Fravor spomenul neidentifikovaný objekt kolegovi Chadovi Underwoodovi, ktorý úspešne lokalizoval jav na jeho radare.



"Radar je dosť inteligentný, takže ak by sa signál pokazil, povie vám to,“ poznamenal Underwood a dodal, že "technicky išlo o vojnový akt".

Keď hovoril o tom, odkiaľ podľa jeho názoru objekt pochádza, bývalý stíhací pilot uviedol, že dokázal veci, ktoré žiadna známa ľudská technológia nedokáže. "Nerád pripúšťam, že existujú malí zelení mužíčkovia, ale nemyslím si, že sme to vyvinuli. Išlo o obrovský technologický skok,“ dodal na záver bývalý pilot.

Kalifornská obloha sa kvôli extrémnym požiarom premenila na oranžovú (VIDEO+FOTO)
Obyvatelia Kalifornie sa obávajú blížiacej sa skazy, keďže dym z lesných požiarov premenil oblohu do oranžového odtieňa a celá oblasť vyzerá ako z hororového sci-fi filmu, informuje portál RT. Čítať ďalej
13 | 09 | 2020 | Marek Molnár