Harry a Meghan majú na krku ďalšiu prehru: Môžu si za to sami!
14 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Vojna vojvodkyni Meghan proti bulváru sa proti nej samotnej otáča stále viac. Súd sa totiž naďalej prikláňa na stranu novinárov, a experti dokonca Meghan vyčítali, že si za svoje problémy môže sama, píše portál Stars24.


Vojvodkyňa Meghan súdne bojuje s britským bulvárnym týždenníkom Mail on Sunday kvôli článku z roku 2019, kedy novinári zverejnili súkromný list manželky princa Harryho pre jej otca Thomasa.

Vydavateľstvo, ktoré za novinami stojí, sa ale pochopiteľne na súde bráni, a zatiaľ veľmi úspešne. Súd totiž rozhodol v mnohých bodoch obžaloby v prospech spomínaného týždenníku. Rozhodnutie pritom údajne padlo už v máji, súd ho len teraz potvrdil. A pre Meghan nedopadlo nijako dobre. Práve naopak.

Bývalý kuchár kráľovnej Alžbety prezradil jej osobitný jedálenský zvyk: Tomuto neuveríte!
Veľká dáma za každých okolností! Kuchár kráľovnej Alžbety II. (94) totiž prezradil jedno pikantné tajomstvo - panovníčka si berie nôž a vidličku dokonca aj na hamburgery z fast foodu, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
13 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Server insider.com uviedol, že Meghan s negatívnym verdiktom súhlasila, čo znamená, že musí zaplatiť všetky súdne trovy. A tie vyrástli v prepočte na zhruba 75 000 eur.

To ale nie je konečná! Meghan a Harry totiž vedú hneď štyri spory, zatiaľ sa však nezdá, že by mali nádej niektorý vyhrať. Podľa serveru totiž všetky smerujú k prehre.

Podľa expertov si však za to dvojica môže sama a svojím odmietavým postojom k médiám si ubližuje. Meghan sa súdi aj kvôli fotkám svojho syna, zatiaľ čo Harrymu vadia články o zrušení charity kvôli ponuke od Netflixu.

Únos Meghan a drsná naháňačka! Dráma ako z akčného filmu
Očakávaná kontroverzná publikácia Finding Freedom (Hľadanie slobody) prináša rad prekvapivých informácií. Napríklad to, že manželka princa Harryho (36) na vlastnej koži zakúsila, ako chutí únos, píše portál Ahaonline. Čítať ďalej
12 | 09 | 2020 | Timotej Dudka