Vojvodkyňa Kate jasne ukazuje, kto je vo vzťahu s princom Williamom šéfom! (VIDEO)
09 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Vojvodkyňa z Cambridge počas koronavírusovej krízy nechala verejnosť nielen nahliadnuť do svojho domu, ale tiež prezradila, ako to chodí v kráľovskom vzťahu s manželom princom Williamom, píše portál Šíp.


Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa zúčastnili videohovoru so školou v Lancashire, aby poďakovali ľuďom za ich odhodlanie poskytnúť bezpečné miesto pre deti pracovníkov v prvej línii boja s Covid-19.

Virtuálne kráľovskej poďakovanie ocenila celá Británia na čele s komentátorkou Angelou Mollardovou, ktorá z rozhovoru odhalila, ako to chodí v súkromí Kate Middleton a princa Williama. V reakcii na video urodzeného páru Mollardová poukázala na to, že konverzáciu viedla väčšinu času vojvodkyňa, čo podľa jej slov naznačuje mnohé ohľadom domáceho vzťahu Kate s Williamom.



„Milujem, ako sa Kate ujala hovoru a oboch ich v úvode predstavila. To poskytlo nahliadnutie do toho, ako to musí chodiť u nich doma.“

Kate je podľa Mollardovej „vo vzťahu šéfom“. A vládne najskôr pomerne milosrdne. „Spôsob, akým hovorí s deťmi je inštinktívny,“ všimla si expertka.

„Je matkou troch detí, ktorá robí 50 miliónov vecí denne. Má naozaj silné spojenie nielen s vlastnými deťmi, ale ohromne vie zapôsobiť aj na cudzie deti. Spôsob, akým s nimi hovorí, je priateľský a ústretový,“ pokračovala.

Mollardová vlastnosti Kate oceňuje, pretože jej rola matky je snáď ešte dôležitejšia ako u ostatných matiek. „Je potrebné si uvedomiť, že s Williamom vychovávajú ďalšieho dediča trónu,“ dodáva komentátorka, ktorej nedalo nepodotknúť, že vzťah, aký má Kate k deťom, jej pripomína vzťah k deťom, akým vládla Williamova zosnulá matka, princezná Diana.

Vyštvalo Harryho a Meghan z rodiny rasistické šikanovanie princa Philipa?
V Británii sa už dlho nehovorí o niečom inom. Meghan a Harry v budúcnosti nenastúpia na trón. Nechcú. Radšej túžia byť finančne nezávislými a pracovať. Meghan je koniec koncov bývalá herečka, ktorá sa musela kvôli láske k princovi vzdať svojej... Čítať ďalej
02 | 09 | 2020 | Timotej Dudka