Samovražda vo Výmene manželiek: Zomrela mu mama, štáb ho za ňou nepustil!
04 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Vyšetrovanie nekončí, kriminalisti stále zisťujú, prečo policajt Stanislav K. (†42) počas natáčania Výmeny manželiek spáchal samovraždu. Kriminalisti pracujú s verziou, že Stanislav sa obesil, pretože ho pri nakrúcaní údajne vydieral jeden z členov externého štábu, ktorého si TV Nova najala.


Redakcii eXtra.cz, ktorá o veci informuje, sa podarilo získať exkluzívne informácie o tom, čo bolo príčinou sporu medzi policajtom a najatým štábom. Mužovi počas nakrúcania zomrela mama, a tak chcel natáčanie prerušiť a zariaďovať veci spojené s pohrebom. To mu podľa zdroja eXtra.cz bolo zamietnuté a údajne sa mu vyhrážali miliónovou pokutou.

„Zrazu bolo po natáčaní, Standa sa obesil,“ uviedol zdroj s tým, že na začiatku celého nakrúcania bol muž v dobrej psychickej kondícii. Nikto nemohol tušiť, že úmrtie jeho mami odštartuje tragédiu.

Mala to byť klasická Výmena manželiek, kedy na seba narazia nesúrodé partnerské dvojice. Mala to byť štandardná Výmena, pri ktorej budú diváci diskutovať nad tým, čo na televíznej obrazovke videli. Na začiatku nakrúcania sa zdalo, že to bude jednoducho bežný diel obľúbenej reality show.

Tragédia vo Výmene manželiek: Počas nakrúcania jeden z účastníkov spáchal samovraždu!
Tragická udalosť postihla novú sériu českej verzie reality show Výmena manželiek. Jeden z účastníkov počas desiatich dní nakrúcania, kedy si dve domácnosti vymenia manželky, spáchal samovraždu obesením, informuje portál Super. Čítať ďalej
20 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Pohodu však zničila smrť mami zosnulého. „Skoro celý týždeň prebiehal bez problémov, Standa bol úplne v pohode. Potom sa ale všetko zmenilo, umrela mu totiž mamička,“ uviedol zdroj.

Podľa neho chcel Stanislav K. natáčanie Výmeny manželiek prerušiť, pretože si bol s matkou blízky a jej stratu niesol veľmi ťažko. Muž už na natáčanie jednoducho nemal náladu. Potreboval zariaďovať pohreb, spojiť sa s manželkou, smútiť, mať čas a pokoj na svojich najbližších.

Už tak zložitú a napätú situáciu komplikovala skutočnosť, že jeho pravá manželka nebola po jeho boku, ale v druhej rodine. Stanislavovi mala byť zrazu oporou žena, ktorá do jeho rodiny prišla ako vymenená manželka a ktorú poznal necelý týždeň.

Otrasený Stanislav naďalej trval na prerušení natáčania. Do konca však ostávali ešte dva dni a externý štáb chcel údajne natáčanie dokončiť za každú cenu. „Začali sa mu vyhrážať pokutou, ak to nedokončí. Standa to chcel ale aj tak prerušiť,“ vysvetlil zdroj a dodal, že štáb začal na Stanislava tlačiť pomocou vyhrážok. „Hovorili, že mu zariadia vyhadzov od polície,“ dodal človek, ktorý Stanislava dobre poznal.

Najbizarnejší diel relácie Zámeny manželiek! Zážitok ako z hororového filmu! "Ty p * ča! Skončila by si v kaluži krvi"
V tomto dieli sme mohli vidieť, ako Tereza zvládne pobyt v domácnosti s oteckom, ktorý má veľký zmysel pre poriadok. Dokáže sa Pavla prispôsobiť rodine, kde má pán domu pravdu za každú cenu? Čítať ďalej
28 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová


Strata milovanej osoby, vyčerpávajúce natáčanie, cudzí ľudia v byte, manželka ďaleko, slová o pokute a strate zamestnania. Aj na tvrdého chlapa toho zrazu bolo moc. Stanislav sa rozhodol, že svoj život ukončí.

Opavský kriminalisti momentálne vyšetrujú, či má nátlak štábu a možné vydieranie priamu súvislosť so samovraždou. Vyšetrovatelia zatiaľ obvinili jedného člena štábu z prečinu vydierania. S políciou spolupracuje aj televízia Nova. Vedenie komerčnej stanice má záujem zistiť, ako členovia najatého štábu postupovali.

„Boli sme informovaní, že polícia v súvislosti s tragickou smrťou účastníka jednej z našich relácií vyšetruje člena externej produkcie, ktorá reláciu televízii Nova dodáva. Aj naďalej pokračujeme v plnej spolupráci s políciou,“ uviedol hovorca televízneho projektu Vojtěch Boháček.

Policajt pred samovraždou údajne zanechal dva listy na rozlúčku. Tie by mali pomôcť objasniť, čo presne muža viedlo k samovražde. Ak sa preukáže, že pred smrťou bol skutočne vydieraný, hrozia páchateľovi až 4 roky za mrežami.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/03/pohreb-karla-gotta-%e2%80%a080-ako-reklama-maestro-v-tom-nie-je-sam/