Hamšík mal radosť z prvého gólu, ale len malú. Jeho mužstvo po šiesty raz prehralo
21 | 08 | 2020 I SITA

Marek Hamšík sa v šiestom zápase novej futbalovej sezóny v Číne dočkal prvého gólu, ale jeho tím Ta-lien Pro stále nie a nie vyhrať.


V súboji so Šen-čenom síce kapitán slovenskej reprezentácie v 55. min efektne ľavačkou zvnútra šestnástky vyrovnal na 2:2, ale posledné slovo mal v 74. min kamerunský útočník Šen-čenu John Mary - premenil pokutový kop. Ta-lien je v A-skupine na poslednom ôsmom mieste s dvoma bodmi za dve remízy a šesť prehier.

Nestalo sa po prvý raz, že Ta-lien prišiel o body po strele zo značky pokutového kopu. Na túto skutočnosť upozornil aj 33-ročný slovenský kapitán Ta-lienu. "Mali sme zlý vstup do zápasu, po dvadsiatich minútach sme prehrávali dvojgólovým rozdielom. Druhý polčas sme začali výborne, za šesť minút sme vyrovnali. Dokonca nám neuznali gól po tesnom ofsajde. V závere prišla už ´pravidelná´ penalta.. Veľmi nás mrzí prehra, boli sme aktívnejším tímom. Škoda,” povedal Marek Hamšík na svojej internetovej prezentácii marek-hamsik.sk.

Ku gólovej situácii, keď po prvý raz v sezóne oslavoval presný zásah - spätnú prihrávku od Venezuelčana Salomóna Rondóna poslal krížnou strelou pod brvno bránky súpera, Hamšík poznamenal: "Som vďačný za prvý gól, ale radosť z neho mám veľmi malú. Dôvodom je naša prehra."

Noví akcionári chcú zo Slovana Bratislava urobiť bezkonkurenčne najlepší klub na Slovensku
Noví akcionári hokejového klubu HC Slovan Bratislava chcú v priebehu niekoľkých rokov urobiť z tímu bezkonkurenčne najlepší na Slovensku. Ak sa im to podarí, nevylučujú odchod klubu do zahraničnej ligy. Čítať ďalej
20 | 08 | 2020 | SITA