Lovec UFO tvrdí, že v Južnej Karolíne objavil „mimozemské podzemné základne“
13 | 08 | 2020 I Ivan Brožík

Samozvaný expert na UFO Scott Waring tvrdí, že objavil vchody do piatich rôznych podzemných základní v Južnej Karolíne. Podľa neho údajné základne majú tajné chodby, ktoré vedú k moru.


Scott Waring zo spoločnosti ET DataBase hovorí, že počas rybolovu v aplikácii Google Earth náhodne objavil na vonkajšej strane ostrova Pee Dee v Južnej Karolíne skryté mimozemské základne. Ide o päť oválnych priehlbní, ktoré sa zdajú byť v satelitnom obraze dokonale usporiadané.



Táto naozaj pozoruhodná formácia bola dostatočným argumentom, ktorý presvedčil Waringa, že oválne jazerá skrývajú podzemné základne mimozemšťanov. Predpokladá, že od jazier vedú podzemné chodby k moru."Sú vzdialené iba 50 km od oceánu, takže chodbový systém podzemnej základne by mohol siahať až pod morskú hladinu a cez tieto objekty, vyzerajúce navonok ako jazerá, umožňovali mimozemšťanom vystupovať na pevnú zem. Tieto objekty sú ešte stále viditeľné, takže boli zjavne dlho používané” napísal Scott Waring v jednom zo svojich blogov.

Pentagon zverejní utajované informácie o UFO
Už viac ako desať rokov program nachádzajúci sa v úrade námornej spravodajskej služby, rozoberá tajné udalostiach na tajných briefingoch. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Mário Martinka


Jedna z ufologických teórií sa zhoduje s Waringovým názorom, že mimozemšťania vybudovali podvodné základne na Zemi. „Podľa americkej geologickej služby je na mape týchto päť ostrovov v mape pod uhlom 45 stupňov,“ argumentuje Waring. „Päť oválov má stredný ovál, ktorý je najväčší a smerom k okrajom lokality sa ovály zmenšujú. Sú usporiadané paralelne popri sebe. To všetko by malo byť štatisticky nemožné a napriek tomu ... tam to je. “ Tvdí Scott Waring.

Hoci oválne tvary sú naozaj zarážajúco nápadné, vedecké vysvetlenieznie, že sú to iba mokrade známe ako Carolina Bays. Ide o eliptické depresie, ktoré sú zväčša naplnené dažďom a plytkou podzemnou vodou. Vyskytujú sa predovšetkým v Karolíne a Gruzínsku, ale je ich možné vidieť aj na mnohých miestach pozdĺž amerického atlantického pobrežia.

Zaujímavé je, že geológovia si nie sú úplne istí, čo spôsobilo, že sa vyvinuli nepárne vodné útvary, pričom niektorí dokonca naznačujú, že môžu byť výsledkom starodávneho dopadu kométy. Väčšina odborníkov sa však domnieva, že sú pozostatkami starodávnych eróznych procesov, ktoré sa už neodohrávajú.

Pentagon odtajnil tri UFO videá nahrané pilotmi námorníctva Spojených štátov
Pentagon v pondelok odtajnil tri videá, ktoré ukazujú stret pilotov amerického námorníctva s tým, čo vyzerá ako neidentifikovaný lietajúci objekt. Čítať ďalej
28 | 04 | 2020 | Mário Martinka