Mária Čírová porodila: Neuveríte, aké meno dostalo jej tretie dieťa!
31 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Hoci už viac ako pred týždňom speváčka Mária Čírová (31) avizovala, že bábätko bude každú minútu na svete, skutočne nenechalo na seba čakať dlho. Pôrod prišiel až v pondelok a chlapec dostal veľmi neobvyklé meno, informuje portál Blesk.


Speváčka a moderátorka The Voice (Hlas Československa) našťastie nemala tehotenské problémy a užívala si život aj rozrastajúcu sa rodinu do poslednej chvíle. Zašla aj na narodeninovú oslavu svojej kamarátky a tiež aj s manželom na večeru do mesta. Pár hodín pred pôrodom dokonca pracovala na záhradke, pretože nič nenasvedčovalo blížiacemu sa pôrodu.

Nedočkavá mamina dokonca na svoj Instagram vešala statusy a fotografie, kde si sleduje bruško a nahlas uvažuje, či klesá, čo by naznačovalo blížiaci sa pôrod.



Vytúženého dieťatka sa však už dočkala a privítala ho s otvorenou náručou. K fotografii priamo z pôrodného stola napísala: „Ruben Kachút, vitaj medzi nami! Chlapček náš, snívali sme o tebe, predstavovali sme si ťa a teraz si už náš! Piaty člen našej rodiny,“ napísala k fotke s malým bábätkom a manželom Mariánom speváčka, ktorá spoločne s Terezou Kerndlovou moderovala poslednú sériu The Voice.

Zvrat v kauze únosu synov moderátorky Very Wisterovej: Súd konečne rozhodol!
Moderátorka Vera Wisterová (43) už nejakú dobu bojuje s exmanželom o ich dvoch synov, ktoré proti jej vôli uniesol do USA. Teraz už však drží v ruke papier, na ktorý tak dlho čakala. Americké súdy konečne rozhodli! Kto má na chlapcov nárok... Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Timotej Dudka